Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Elvetiei. Cooperarea bilaterala si gestionarea pandemiei de coronavirus, printre subiectele abordate

B1 B1,
Klaus Iohannis, convorbire cu presedintele Elvetiei. Cooperarea bilaterala si gestionarea pandemiei de coronavirus, printre subiectele abordate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, cu Simonetta Sommaruga, presedintele Elvetiei. Cei doi au abordat mai multe subiecte, intre care stadiul cooperarii bilaterale, relatiile dintre Uniunea Europeana si El. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede ca Parlamentul stabileste data alegerilor, nu Guvernul CCR a dat unda verde actului normativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, legea care prevede ca data alegerilor este stabilita de Legislativ, nu de Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala. Cu.

Legea referitoare la Programul national de racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazelor natural, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care aproba OUG privind masurile din Programul National pentru racordare a populatiei la sistemul inteligent de distributie a gazele naturale, anunta Administratia.

Cine sunt Gustav Heinz si Susanne, parintii presedintelui Klaus Iohannis. Cum arata acestia si cu ce se ocupa

De-a lungul vremii, presedintele Romaniei a pastrat discretia fata de viata personala si familia sa. Putini stiu ca parintii lui Klaus Iohannis au plecat din tara la scurt timp dupa revolutie, iar de 20.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus.

Ziua Armatei Romane. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru militarii romani: Armata Romaniei ramane pentru poporul roman acelasi reper moral

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban,au participat, duminica, laceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei. Ceremonia s-a desfasurat la.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, cerere de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis trimite legea stabilirii datei alegerilor parlamentare inapoi in Parlament.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis,astazi, Parlamentului cererea de reexaminare asupra legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, a informat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind organizarea alegerilor generale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, Parlamentului cererea de reexaminare asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Klaus Iohannis trimite la reexaminare Legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, catre Parlament, o cerere de reexaminare asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare, care prevede ca organizarea revine Parlamentului si nu Guvernului. Actul normativ a fost validat deja de Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )