Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Implicarea armatei in lupta cu COVID-19 a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Implicarea armatei in lupta cu noul coronavirus a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, cu ocazia Zilei Armatei, ca traim vremuri exceptionale in care militarii sunt angajati intr-un altfel de razboi, cu un inamic nevazut si foarte dificil de combatut, noul coronavirus. Implicarea Armatei Romaniei in acest efort national, inca de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplara, a spus seful statului.

Iohannis, de Ziua Armatei: Implicarea in acest efort national, inca de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Romane si a afirmat ca implicarea Armatei in efortul national de prevenire si combatere a raspandirii coronavirusului a fost exemplara. Seful statului a adaugat ca Armata demna de trecutul si de eroii sai, ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Armatei Romane: Avem o armata moderna si bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca armata romana ramane, pentru poporul roman, acelasi reper moral si a precizat ca implicarea militarilor in lupta cu COVID-19a fost exemplara.

Ziua Armatei Romane. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru militarii romani: Armata Romaniei ramane pentru poporul roman acelasi reper moral

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban,au participat, duminica, laceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei. Ceremonia s-a desfasurat la.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

Klaus Iohannis, mesaj dupa ce doi militari romani au fost raniti in Afganistan: Viata niciunuia nu este in pericol

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia.

Klaus Iohannis trimite la reexaminare Legea prin care Parlamentul stabileste data alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, catre Parlament, o cerere de reexaminare asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare, care prevede ca organizarea revine Parlamentului si nu Guvernului. Actul normativ a fost validat deja de Curtea Constitutionala.

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )