Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa discutiile de la Ministerul Afacerilor Interne, privind gestionarea pandemiei de coronavirus, ca pentru fiecare masura de relaxare a restrictiilor, impuse in. continuă pe B1

Orban anunta posibilitatea unei relaxari a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se ia in calcul o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, chiar inainte de data de 15 mai, care sa includa doua intervale orare de deplasare.

Ludovic Orban anunta reluarea productiei vaccinului antigripal la Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat dupa vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca va fi reluata productia vaccinului antigripal la acest institut, fiind necesara achizitionarea unui singur echipament.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Ludovic Orban: Persoanele diagnosticate cu coronavirus, care sunt asimptomatice sau au forme usoare, ar putea fi tratate in hoteluri

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul analizeaza posibilitatea ca pacientii diagnosticati cu coronavirus, dar care sunt asimptomatici sau au forme usoare, sa poata fi tratati in hoteluri.

Premierul Ludovic Orban: E o masura necesara obligativitatea mastilor. Cei care nu au posibilitati vor primi gratuit

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a raspuns celor mai importante intrebari ale momentului, legate de criza de coronavirus din tara noastra, la Antena 3.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban: Am atins o capacitate nominala de peste 8.000 de teste pe zi

Ludovic Orban a anuntat ca, la momentul de fata, in Romania, s-a ajuns la o capacitatea de testare de 8. 000 de teste pe zi.

Ludovic Orban: Declaratia profesorului Cercel, inacceptabila

Premierul Ludovic Orban spune ca profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis in urma mai multor declaratii publice.

Premierul Ludovic Orban raspunde la intrebarile momentului, de la ora 19, pe Antena 3

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, raspunde celor mai importante intrebari ale momentului, la Antena 3, de la ora 19.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )