Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban anunta posibilitatea unei relaxari a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta posibilitatea unei relaxari a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se ia in calcul o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, chiar inainte de data de 15 mai, care sa includa doua intervale orare de deplasare. continuă pe Ziarul Bursa

ORBAN: Analizam posibilitatea de schimbare, chiar si pana la 15 mai, a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se ia in calcul o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, chiar inainte de data de 15 mai, care sa includa doua intervale orare de deplasare.

Marcel Vela: Avem in analiza o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca are in analiza o relaxare a restrictiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar in care acestea pot merge la cumparaturi va fi mutat mai de dimineata.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa discutiile de la Ministerul Afacerilor Interne, privind gestionarea pandemiei de coronavirus, ca pentru fiecare masura de relaxare a restrictiilor, impuse in.

Orban anunta ca mastile vor fi gratuite pentru saraci, dar ceilalti le vor cumpara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri seara, ca statul va asigura in mod gratuit mastile necesare purtarii in spatii publice, insa doar pentru persoanele aflate in pragul saraciei, restul populatuiei urmand sa le cumpere.

Orban: Pregatim un mecanism de punere la dispozitie a mastilor de protectie pentru persoanele care nu au venituri

Guvernul pregateste un mecanism prin care sa asigure masti de protectie pentru persoanele care nu au venituri, se afla sub pragul saraciei, a declarat, premierul Ludovic Orban.

Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca vor fi cautate solutii ca persoanele vulnerabile sa primeasca in mod gratuit masti. Aceasta in conditiile in care incepand cu 15 mai va fi obligatorie purtarea acestora in spatii inchise si in mijloacele de transport in comun.

Ludovic Orban anunta reluarea productiei vaccinului antigripal la Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a anuntat dupa vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca va fi reluata productia vaccinului antigripal la acest institut, fiind necesara achizitionarea unui singur echipament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )