Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Adevărul Adevărul,
Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca Parlamentul respinge prelingirea starii de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare, intrucat, in acest caz, autoritatile nu vor avea parghiile legale pentru a asigura respectarea regulilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au.

Orban: Fara starea de alerta, riscul unui nou val epidemic e foarte mare

Premierul Ludovic Orban afirma, conform News. ro, ca, daca Parlamentul respinge prelingirea starii de.

Romania va plati despagubiri mai mari cu peste 700 de milioane de euro in doar doua dosare, in baza unei legi initiate de UDMR, daca Parlamentul respinge miercuri o ordonanta a Guvernului Orban

Statul roman va plati peste 1 miliard de euro despagubiri, in loc de 300 de milioane de euro, in doua dosare de retrocedare ce vizeaza o suprafata de 135 de hectare, in intravilanul Municipiului Bucuresti,.

Radu Banciu: Va trebui sa asteptam pana in ultima secunda sa vedem daca se prelungeste starea de alerta. Unde e Victor Ponta la mijloc, toate promisiunile sunt desarte la un moment dat (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca va trebui sa asteptam ultima secunda sa vedem daca starea de alerta se va prelungi dupa 15 iunie, in conditiile i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )