Libnet.ro
UNICEF

16:46

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu ne dorim sa impunem nicio noua restrictie sau vreo masura care sa aiba efecte negative asupra economiei. Respectati regulile! (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu ne dorim sa impunem nicio noua restrictie sau vreo masura care sa aiba efecte negative asupra economiei. Respectati regulile! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu isi doreste sa impuna noi restrictii populatiei sau vreo alta masura care sa afecteze economia. El le-a cerut din nou romanilor sa poarte masca de pr. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

Orban: Vom avea cel mai probabil maine sedinta de guvern pentru modificarea HG privind starea de alerta. Nu vrem nicio noua restrictie suplimentara

Guvernul s-ar putea reuni marti in sedinta pentru a completa Hotararea de Guvern privind starea de alerta cu prevederile referitoare la izolare li carantina, ca urmare a intrarii in vigoare a legii pe aceasta tema adoptata de Parlament ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa mai impunem nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor.

Ludovic Orban: Nu ne dorim sa mai impunem restrictii. Depinde de respectarea regulilor. inca nu am vazut impactul tergiversarii legii carantinei

Premierul Ludovic Orban a vizitat sambata statia de pompare Faurei unde a declarat ca Guvernul nu isi doreste impunerea de noi restrictii in contextul pandemiei de COVID-19, insa toul depinde de respectarea regulilor. Acesta a vorbit si despre tergiversarea legii carantinei, promulgata azi de presedintele Klaus Iohannis, precizand ca nu intelege de ce PSD a votat proiectul de lege in Camera Deputatilor pentru ca apoi sa se razandeasca la Senat.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

Orban: Nu ne dorim sa mai impunem nicio restrictie, nicio masura cu efect negativ asupra economiei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu doreste sa mai impuna nicio restrictie in contextul pandemiei, nicio masura cu efect negativ asupra economiei, dar acest lucru depinde de respectarea regulilor, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Ludovic Orban nu exclude amanarea alegerilor locale: Nu ne dorim asta, dar daca va fi necesar suntem pregatiti pentru orice masura pentru a apara sanatatea populatiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca in cazul in care situatia epidemiologica o va impune, alegerile locale, programate pentru data de 27 septembrie si amanate deja in contextul pandemiei de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )