Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias. continuă pe Antena3

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca bugetul nu permite o dublare imediata a alocatiilor de stat pen.

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Ludovic Orban: PNL a validat candidatii pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Decizia pentru Bucuresti, amanata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primariile resedinta de judet si pentru consiliile judetene. Pentru candidatura la Primaria Capitalei.

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Ludovic Orban, despre persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus: Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore in izolare, ci macar 5 zile

Ludovic Orban a anuntat la finalul videoconferintei cu prefectii ca a dat un mesaj de mobilizare autoritatilor din teritoriu pentru a se organiza eficient. Premierul a spus ca orice posibil purtator de virus trebuie sa respecte izolarea. Sfatul meu pentru romani e sa nu stea 48 de ore, sa stea macar 5 zile, pentru a fi in afara oricarui pericol, a subliniat premierul.

Anunt de ultima ora de la BCR: se opreste sistemul de carduri. Cum ii afecteaza pe clienti?

Banca Comerciala Romana BCR) a venit cu un anunt deosebit pentru clienti. BCR a anuntat ca sistemul de carduri va fi oprit. Chiar daca suna grav, nu e chiar asa. BCR a anuntat ca oprirea.

Banca Transilvania, anunt de ultima ora: toti clientii pot face asta acum. Se da un premiu extraordinar

Banca Transilvania a venit cu o super oferta pentru clienti. E o ocazie numai buna sa profiti de aplicatie si poate te alegi cu o vacanta. BT are un parteneriat cu festivalul TIFF din Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )