Libnet.ro
UNICEF

23:45

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu exista legatura intre faptul ca e an electoral si masurile pe care le luam. Altii incearca sa castige voturi pe tema acestei drame

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu exista legatura intre faptul ca e an electoral si masurile pe care le luam. Altii incearca sa castige voturi pe tema acestei drame

Ludovic Orban a declarat, joi, ca toate deciziile Guvernului de pana acum in contextul epidemiei de coronavirus au fost luate in urma informatiilor primite de la specialisti si au vizat strict protejarea. continuă pe B1

ORBAN: Nu exista nicio legatura intre faptul ca e an electoral si masurile de sanatate publica pe care le luam

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate deciziile luate de Guvern in materie de sanatate publica in contextul pandemiei de COVID-19 au avut la baza punctele de vedere ale specialistilor, avand ca obiectiv apararea sanatatii si vietii romanilor, si a subliniat ca nu exista nicio legatura intre faptul ca este an electoral si masurile dispuse, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am oprit cresterea. Riscul cel mai mare era ca, la un moment dat, cresterea sa nu mai fie liniara, ci sa aiba o tendinta de progresie geometrica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca datele privind evolutia epidemiei de coronavirus arata ca Romania a reusit sa opresca cresterea numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban, despre PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Intentia de a depune motiune de cenzura e un demers impotriva romanilor

Ludovic Orban a declarat, referitor la intentia anuntata de PSD de a depune motiune de cenzura, ca in Romania e nevoie de un guvern cu puteri depline, capabil sa gaseasca solutii pentru problemele cauzate de criza economica si sanitara. Gestul social-democratilor e unul electoral, spune premierul.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa cum arata arata datele, parem ca am oprit cresterea numarului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adaugat ca pericolul cel mai mare ar fi fost ca Romania sa inregistreze o tendinta de progresie geometrica.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

Ludovic Orban cere pedespirea vinovatilor de la protestele din 10 august 2018: Cetatenii au dreptul de a sti din ordinul cui au fost gazati si batuti

Veste buna pentru toti romanii, dar in special pentru cei abuzati in ziua de 10 august 2018. Ludovic Orban a salutat decizia DIICOT de a redeschide Dosar 10 august, dupa ce fusese clasat pe 15 iulie. Romanii inca nu au aflat adevarul Premierul incurajeaza reluarea cercetarii impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei, asemanand dosarul de la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )