Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie. Care este motivul pentru care Calin Popescu Tariceanu va candida la Primaria Capitalei

Dupa ce membrii Biroului Politic al formatiunii ALDE au decis, prin unanimitate de voturi, ca liderul partidului sa candideze la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a facut si primele declaratii cu privire la motivele care au dus la aceasta decizie.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Restaurantele care s-ar putea redeschide primele Ludovic Orban: Avem nevoie de cooperare din partea tuturor patronilor in respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca guvernantii isi doresc redeschiderea restaurantelor, dar pentru asta este nevoie de o imbunatatire macar sensibila a contextului epidemiologic in tara noastra. Acesta a .

Ludovic Orban: Guvernul este preocupat de problemele din Valea Jiului si cauta sa gaseasca cele mai bune solutii, astfel incat zona sa aiba un viitor

Premierul Ludovic Orban a mers joi in Valea Jiului pentru a discuta cu minerii din zona si pentru a-i asigura pe acestia ca Guvernul se implica pentru a le rezolva problemele. Premierul a participat si la.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului este sa majoreze pensiile. Majorarea se va face pe baza unor analize care va fi finalizata in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca, in cursul acestei saptamani va fi finalizata analiza cu privire la procentul cu care ar urma sa fie majorat punctul de pensie. intrebat daca se confirma.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Gabriela Firea: Somez Guvernul PNL Ludovic Orban sa renunte la a-i apara pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie aparate, nu cele ale agresorilor sexuali

Primarul general, Gabriela Firea, someaza Guvernul sa renunte la a-i apara pe pedofili, afirmand ca drepturile copiilor trebuie aparate, nu cele ale agresorilor sexuali. Domnule prim-ministru Orban, perseverenta dumneavoastra in greseala este periculoasa pentru societate, a transmis Firea, cerand Guvernului sa retraga de la CCR contestatia la legea care priveste inasprirea pedepselor pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )