Libnet.ro
UNICEF

14:45

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: La ora actuala, nu intentionam sa luam alte masuri restrictive (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: La ora actuala, nu intentionam sa luam alte masuri restrictive (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Paris, ca, la ora actuala, Guvernul nu intentioneaza sa ia alte masuri restrictive in contextul pandemiei de coronavirus,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantina nationala: Nu avem in discutii o astfel de eventualitate in momentul de fata

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca nu se discuta despre reinstituirea carantinei la nivel national in Romania, acesta afirmand ca s-au luat masuri pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Ludovic Orban: Vom creste capacitatea de tratare a pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Timisoara, ca Guvernul are un plan de crestere a capacitatii de tratare a pacientilor cu COVID-19, atat in sectiile obisnuite, cat si in cele de terapie intensiva.

LUDOVIC ORBAN: Daca oamenii respecta regulile, riscul de transmitere se diminueaza si nu e nevoie de alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban, prezent astazi la Paris, a declarat ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de transmitere a noului coronavirus se diminueaza drastic si nu va fi nevoie de noi masuri de restrictie.

Ludovic Orban, despre noile restrictii pentru combaterea pandemiei. Ce ii asteapta pe cetateni

Informatii de ultima ora din partea premierului, Ludovic Orban. Acesta a anuntat ce i-ar putea astepta pe romani in urmatoarea perioada, cu privire la restrictiile de circulatie in timpul noptii. De asemenea, acesta a mentionat si categoria de persoane care va putea circula in spatii deschise fara masca. Romania asteapta rezultatele masurilor din alte tari .

Restrictii pe timp de noapte. Anuntul de ultima ora al premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a explicat, luni, ca deocamdata nu este cazul unor restrictii pe timp de noapte, cel putin pana nu vor fi evaluate rezultatele acestor masuri in alte tari unde au fost deja aplicate.

Ce greseli gramaticale a comis Ludovic Orban in doar cateva minute

In doar cateva minute de dialog cu jurnalistii, premierul Ludovic Orban a reusit ieri sa comita doua dintre cele mai frecvente greseli gramaticale din romana actuala. Si cele doua greseli, de cate doua ori.

Ludovic Orban, despre restrictionarea circulatiei in timpul noptii: Vrem sa vedem efectele din alte tari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au in vedere posibilitatea introducerii unor restrictii de circulatie in timpul noptii, insa o decizie in acest sens va fi luata dupa ce se va.

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile, interzise in spatiile de evenimente. Vor putea avea loc, totusi, in anumite spatii

Nuntile, botezurile si alte petreceri, vor putea fi organizate in locuinte, a declarat Ludovic Orban, in aceasta dimineata. Cu toate acestea, premierul le recomanda romanilor, mai ales tinerilor, sa se abtina de la a organiza sau a participa astfel de petreceri.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator. Libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad,ca se evalueaza posibilitatea unei decizii privind restrictionarea liberei circulatii pe timp de noapte, in conditiile in care tot mai multe localitati au depasit pragul de 3 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, inclusiv Capitala.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )