Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban: Vom creste capacitatea de tratare a pacientilor cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Vom creste capacitatea de tratare a pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Timisoara, ca Guvernul are un plan de crestere a capacitatii de tratare a pacientilor cu COVID-19, atat in sectiile obisnuite, cat si in cele de terapie intensiva. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Vom face complementar un PNDL 3, dupa ce se termina sau se apropie de final lucrarile la PNDL 1 si 2

Programele PNDL 1 si 2 vor continua, iar dupa stabilirea proiectelor de investitii locale ce ar urma sa fie finantate cu bani europeni prin exercitiul financiar 2021-2027, dar si prin Programul National de Rezilienta si Recuperare, se va implementa, complementar, PNDL 3, a anuntat astazi, la Suceava, prim-ministrul Ludovic Orban.

ORBAN: Cresterea capacitatii de tratare in sectiile de terapie intensiva este obiectivul nostru prioritar

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca obiectivul prioritar este cresterea capacitatii de tratare a pacientilor cu COVID-19 in sectiile de terapie intensiva, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a prezentat situatia paturilor din aceste sectii, mentionand ca in Capitala vor fi operationalizate 102 astfel de paturi, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Comunicam in criza COVID-19 asa cum o fac toate tarile europene Organizarea de alegeri nu creste riscul de raspandire a coronavirusului, in conditiile in care sunt respectate regulile

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, noua organizare a spitalelor pentru tratarea pacientilor cu coronavirus. Acesta a mai sustinut ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare COVID la.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000

Premierul Ludovic Orban sustine ca obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, afirmand insa ca iluzia testarii in masa este vanduta de catre PSD de la inceputul pandemiei, potrivit News. ro.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000 de teste pe zi

Obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, sustine premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )