Libnet.ro
UNICEF

07:46

Coronavirus in lume: AstraZeneca reia testele clinice pentru vaccinul sau anti-Covid Franta inregistreaza peste 10.000 de cazuri intr-o singura zi

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: AstraZeneca reia testele clinice pentru vaccinul sau anti-Covid Franta inregistreaza peste 10.000 de cazuri intr-o singura zi

Bilantul global al cazurilor de Covid-19 a ajuns sambata la 28. 610, din care 919. 715 de decese si 20. 981 de pacienti vindecati, potrivit datelor publicate pe worldometers. info. 30: Coronavirus Franta: Numar record de noi infectii in 24 de ore - Peste 10. 000 de cazuri19. 05: Pfizer si BioNTech vor extinderea testelor clinice pentru vaccinul lor anti-Covid la 44. 000 de voluntari18. 45: Marea Britanie: 3. 497 cazuri de Covid-19 in 24 de ore. continuă pe Hotnews

AstraZeneca reia studiile clinice privind vaccinul COVID-19. Ce s-a descoperit despre pacientul care a avut o reactie adeversa

AstraZeneca a reluat studiile clinice privind vaccinului sau COVID-19, dupa ce a primit unda verde de la autoritati, a anuntat compania sambata, citata de Reuters. Compania a adaugat ca expertii in securitate au recomandat Medicines Health Regulatory Authority MHRA) din Marea Britanie ca este sigura reluarea studiilor pe plan local.

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC citat de news. ro.

AstraZeneca reia studiile clinice pentru a gasi un vaccin contra COVID-19

La cateva zile dupa suspendarea studiilor clinice, AstraZeneca a reluat activitatea. Sambata, 12 septembrie, firma a anuntat ca reia studiile in Marea Britanie pentru a gasi un vaccin contra coronavirusului, AZD1222. Societatea explica faptul ca a obtinut confirmarea de la Medicines Health Regulatory Authority MHRA)ca nu este un pericolreluarea.

Coronavirus: Pfizer si BioNTech vor extinderea testelor clinice pentru vaccinul lor anti-Covid la 44.000 de voluntari

Pfizer si BioNTech SE au propus U. S Food and Drug Administration sa extinda inscrierea in faza 3 a studiilor clinice pentru vaccinul lor anti-Covid pana la 44. 000 de participanti, au spus sambata companiile, relateaza Reuters.

Vaccinul anti-Covid-19: AstraZeneca reia testele in Marea Britanie

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a reluat testele din Regat pentru vaccinul impotriva noului coronavirus, dupa ce a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare, a anuntat sambata grupul, intr-un comunicat citat de AFP.

AstraZeneca reia testele pentru vaccinul anti-COVID din Marea Britanie: Autoritatea de reglementare sanitara pentru medicamente a confirmat ca sunt sigure

Gigantul farmaceutic britanic AstraZeneca a anuntat ca reia testele pentru vaccinul anti-COVID, ce au fost intrerupte in cursul acestei saptamani. Compania a primit unda verde din partea autoritatilor.

AstraZeneca reia testarea vaccinului impotriva COVID-19 in Marea Britanie

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a reluat testele din Regat pentru vaccinul impotriva noului coronavirus, dupa ce a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare.

Testele pentru vaccinul impotriva coronavirusului au fost oprite, dupa ce un barbat a dezvoltat o boala inexplicabila

In ciuda faptului ca exista presiuni si sperante mari cu privire la un vaccin impotriva coronavirusului, studiile clinice finale pentru un astfel de vaccin, dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford, au fost suspendate dupa ce un participant a avut o reactie adversa in Marea Britanie.

OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul pentru a treia faza a vaccinului anti-Covid din motive de siguranta, poate fi un lucru bun si un apel de trezire, pemtru ca dezvoltarea unui vaccin nu este intodeuna un drum drept si rapid, scrie CNBC.

AstraZeneca intrerupe testarea vaccinului pentru COVID-19, dupa ce o persoana din Regatul Unit a dezvoltat o boala inexplicabila

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anuntat ca intrerupe procesul de testare al vaccinului pentru COVID-19, dupa ce unul dintre participantii la studiu, din Marea Britania a dezvoltat o boala neasteptata, scrie Th.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )