Libnet.ro
UNICEF

09:00

Coronavirus in lume: Cel mai mic numar de decese de la izbucnirea epidemiei in Spania Franta iese din carantina totala, in timp ce Germania se confrunta cu o crestere a numarului de cazuri, dupa relaxarea restrictiilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Cel mai mic numar de decese de la izbucnirea epidemiei in Spania Franta iese din carantina totala, in timp ce Germania se confrunta cu o crestere a numarului de cazuri, dupa relaxarea restrictiilor

Numarul total al cazurilor de infectii coronavirus a ajuns la 4. 974, in vreme ce 280. 451 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor centralizate pe worldometers. info. in acelasi timp, 1. 866 de pacienti s-au vindecat, la nivel mondial. 00 Marea Britanie prelungeste carantina cel putin pana la 1 iunie, a anuntat pemierul Boris Johnson. 59 Italia anunta cel mai mic numar de decese dupa 9 martie incoace, 165, si 802 noi cazuri de infectare. 50 Marea Britanie inregistreaza 269 de noi decese iar bilantul total al mortilor ajunge la 31 855. 41 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa intrarea in carantina. 31 China a raportat un prim nou caz de coronavirus in Wuhan, dupa mai bine de o luna. continuă pe Hotnews

Franta. Au fost raportate 80 de decese in 24 de ore, cel mai mic numar de morti de COVID-19 de la inceputul lui aprilie

Epidemia de coronavirus a cauzat moartea a 80 de persoane in 24 de ore in Franta, cel mai mic numar raportat zilnic de la inceputul lunii aprilie, totalul deceselor fiind de 26. 310 de la 1 martie, a indicat sambata Directia Generala de Sanatate intr-un comunicat.

Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Italia este prima tara din Uniunea Europeana care a trecut pragul de 30. 000 de decese cauzate de COVID-19.

Romanca ucisa cu salbaticie de sotul italian in fata celor trei copii, cel mai mic in varsta de doi ani

O romanca de 39 de ani a fost omorata cu lovituri de cutit de catre sotul sau italian, in fata celor trei copii, cel mai mic in varsta de doi ani. Barbatul a fost arestat si urmeaza sa fie interogat de un magistrat.

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

Franta: 70 de decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. Este cel mai mic bilant zilnic dupa aproape doua luni

Autoritatile franceze au anuntat ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 70 de decese cauzate de coronavirus, totalul victimelor Covid-19 in Franta ajungand la 26.

Premiera in Romania: Judetul in care toti pacientii cu coronavirus au fost vindecati

Prefectul judetului Braila, Catalin Boboc, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, ca toti brailenii infectati cu noul coronavirus au fost vindecati, gratie cadrelor medicale. inca de la inceputul pandemiei in Romania, Braila s-a situat in topul judetelor cu cel mai mic numar de cazuri.

Coronavirus in lume: Noua Zeelanda, foarte aproape de normalitatea de dinainte de restrictii Mare surpriza in China: exporturile au crescut in aprilie Nou record de cazuri zilnice in Rusia

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a depasit 3,8 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covi-19 a ajuns la 265. 000, peste 1,3 milioane de pacienti fiind declarati vindecati, potrivit centralizarii de pe Worldometer. -----------22:27 Peste 10 mii de decese in Asia19. 32 Rusia depaseste Germania si Franta la numarul de cazuri, dupa un nou record zilnic19. 10 SUA: Donald Trump si Mike Pence au fost testati pentru coronavirus, rezultatele fiind negative.

Coronavirus in lume: Evolutie galopanta a epidemiei din Rusia Japonezii au reusit sa dezvolte un anticorp sintetic

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din lume a depasit 3,9 milioane, bilantul deceselor ajungand la 270. 000, in conditiile in care peste 1,3 milioane de persoane cu Covid-19 au fost declarate vindecate, arata datele centralizate de Worldometer. -----------23:11 Peste 270. 000 de decese, in intreaga lume21:33 Rusia inregistreaza din nou peste 10. 000 de cazuri zilnice de Covid-19 21:18 Un copil de 5 ani a decedat in New York din cauza bolii inflamatorii asociate cu COVID-1920:44 SUA: Un membru al staff-ului vicepresedintelui Mike Pence, testat pozitiv cu coronavirus Persoane debarcate din Air Force 2 20:31 Marea Britanie: Peste 31. 000 de decese din cauza COVID-19.

Pretul benzinei a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 10 ani

Prabusirea pretului petrolului a facut ca preturile la benzina si la motorina sa coboare puternic si sa atinga minime ale ultimilor 10 ani.

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )