Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate. continuă pe Wall-Street Ro

Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Italia este prima tara din Uniunea Europeana care a trecut pragul de 30. 000 de decese cauzate de COVID-19.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

PSD, atac la PNL: Romania are cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Suntem pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei

PSD lanseaza un nou atac la PNL, spunand ca noi am ajuns pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei nationale, pentru ca actualul guvern a intrat in criza bugetara inainte de a intra in criza de coronavirus.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite.

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar de decese din Europa

Marea Britanie a depasit Italia la cel mai mare numar raportat de decese cauzate de pandemia de coronavirus din Europa, potrivit cifrelor publicate marti. Astfel ca, presiunea a crescut asupra premierului Boris.

CJ Cluj anunta ca cel mai performant centru de deseuri din Romania este finalizat. Clujul Civic avertizeaza: exista riscul unei catastrofe ecologice

Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca cel mai ca cel mai mare din tara si cel mai performant centru de deseuri din Romania este gata pentru a fi pus in functiune si pregatit pentru a incheia definitiv problemele de mediu. Organizatia Clujul Civic sustine ca se incearca punerea in functiune fara obtinerea autorizatiei de mediu, fapt care duce la cresterea pericolului unor dezastre ecologice si sociale.

Anunt pentru romanii care au card si cont bancar: cea mai mare banca a pus datele direct pe site

Un anunt deosebit a venit recent de la cea mai mare banca din Romania. Clientii au acces de acum la o informatie foarte importanta. Banca Transilvania incearca sa faca mai buna experienta.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )