Libnet.ro
UNICEF

09:30

Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Italia este prima tara din Uniunea Europeana care a trecut pragul de 30. 000 de decese cauzate de COVID-19. continuă pe Antena3

Primele cazuri de coronavirus la cel mai mare angajator din Sibiu

Continental, cel mai mare producator de componente auto din Romania, anunta depistarea primelor cazuri de coronavirus in randul angajatilor din Sibiu. in urma depistarii primelor cazuri, compania a organizat impreuna cu Reteaua Privata de Sanatate.

Italia depaseste pragul de 30.000 de decese din cauza coronavirusului

Cu 243 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, Italia depasteste pragul de 30. 000 de morti de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica.

PSD, atac la PNL: Romania are cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Suntem pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei

PSD lanseaza un nou atac la PNL, spunand ca noi am ajuns pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei nationale, pentru ca actualul guvern a intrat in criza bugetara inainte de a intra in criza de coronavirus.

CJ Cluj anunta ca cel mai performant centru de deseuri din Romania este finalizat. Clujul Civic avertizeaza: exista riscul unei catastrofe ecologice

Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca cel mai ca cel mai mare din tara si cel mai performant centru de deseuri din Romania este gata pentru a fi pus in functiune si pregatit pentru a incheia definitiv problemele de mediu. Organizatia Clujul Civic sustine ca se incearca punerea in functiune fara obtinerea autorizatiei de mediu, fapt care duce la cresterea pericolului unor dezastre ecologice si sociale.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Coronavirus in Romania: 25 de noi decese anuntate, unele din martie si aprilie, neraportate pana acum Bilantul mortilor urca la 923

Autoritatile au raportat vineri seara un numar de 25 de noi decese din cauza Covid-19, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 923. in cursul zilei de vineri, au fost anuntate in total 35 de decese, cel mai ridicat bilant zilnic de pana acum. Grupul de Comunicare Strategica precizeaza ca acest lucru vine ca urmare a schimbarii sistemului de raportare a cazurilor si identificarii unui numar de decese neraportate.

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

Klaus Iohannis: Vom avea un deficit bugetar mai mare si acesta trebuie finantat

Klaus Iohannis a declarat ca este clar ca deficitul bugetar al Romaniei va fi mai mare decat cel planificat si acesta va trebui finantat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )