Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |MAE: 108 cetateni romani aflati in strainatate cu titlu temporar, repatriate

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE: 108 cetateni romani aflati in strainatate cu titlu temporar, repatriate

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, intr-un comunicat de presa, ca 108 romani aflati in diasora cu titlu temporar, nerezidenti si care au fost afectati de masurile adoptate de alte state in contextul. continuă pe B1

MAE: 108 cetateni romani aflati in strainatate au revenit in tara

MAE a facilitat revenirea in tara, sambata, a 56 de cetateni romani care se aflau cu titlu temporar in Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu o cursa aeriana, tip charter, operata de o companie privata, pe ruta Dubai Chisinau Bucuresti.

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

CORONAVIRUS. inca cinci romani din strainatate au decedat 196 de conationali din afara tarii, testati pozitiv

Creste numarul deceselor in randul romanilor din strainatate infectati cu coronavirus. Conationalii plecati la munca peste hotare cad victime ale virusului ucigas venit din China. Grupul de Comunicare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )