Libnet.ro
UNICEF

12:00

Coronavirus: Mafia ii ajuta din interes pe cei mai saraci in Italia, avertizeaza un expert

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Mafia ii ajuta din interes pe cei mai saraci in Italia, avertizeaza un expert

Organizatiile criminale din Italia distribuie produse alimentare si contribuie la acordarea de imprumuturi gratuite celor mai defavorizati pentru a-si atrage bunavointa, a avertizat joi jurnalistul expert in problemele mafiei Roberto Saviano, citat de AFP, scrie Agerpres. Gruparile mafiote cauta de asemenea sa acapareze afaceri aflate in dificultate, aceasta tara sperand sa primeasca finantari europene pentru a face fata crizei economice, a adaugat autorul volumului Gomorra despre Camorra, mafia napolitana. continuă pe Hotnews

AGENTIILE DE PRESA: Mafia ii ajuta din interes pe cei mai saraci in Italia, avertizeaza un expert

Organizatiile criminale din Italia distribuie produse alimentare si contribuie la acordarea de imprumuturi gratuite celor mai defavorizati pentru a-si atrage bunavointa, a avertizat joi jurnalistul expert in problemele mafiei Roberto Saviano, citat de AFP.

Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Medicul Virgil Musta va intra in istorie dupa aceasta pandemie ca fiind romanul care a reusit sa vindece cei mai multi bolnavi de coronavirus, in Romania. Virgil Musta este sef de sectie.

Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

In aceasta perioada de restriste, in timp ce numarul somerilor a explodat la nivel global, cei mai bogati oameni ai lumii nu o duc foarte rau, conform noului clasament Forbes. Ai crede ca.

Un sfert dintre romanii infectati cu coronavirus fac parte din randurile personalului medical

Un sfert dintre romanii infectati cu noul coronavirus sunt salariati din Sanatate, rata de infectare.

Clasament Forbes: Magnatii din intreaga lume au devenit putin mai saraci in 2020 din cauza virusului. Bezos ramane cel mai bogat om din lume

In ciuda unui divort multimilionar, averea proprietarului Amazon, Jeff Bezos, continua sa creasca pentru al treilea an consecutiv, ajungand la 113 miliarde de dolari in active personale, ceea ce inseamna o crestere de un miliard fata de anul trecut. O situatie complet diferita de cea a celorlalti mari bogatasi din lume care, in primul trimestru al anului 2020 au raportat un total al activelor de 8 miliarde de dolari, cu aproximativ 700 de miliarde mai putin decat in 2019, conform clasamentului Forbes.

VIDEO Coronavirus: Cum arata din satelit si drone izolarea globala impusa populatiei (FT)

Un blocaj aproape global. Vedeti in articol cum aratau inainte de criza si cum arata acum strazile din intreaga lume, surprinse fie din satelit fie cu drona. Din China pana in Italia, Marea Britanie si SUA, cei de la Financial Times au facut o sinteza video globala de 3 minute si jumatate.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 270. Ultimele 5 victime proveneau din Brasov, Constanta, Ilfov si Sibiu

Autoritatile romane au anuntat, vineri, alte cinci decese printre pacientii infectati cu coronavirus, astfel ca bilantul national a urcat la 270 de fatalitati. Ultimele cinci victime proveneau din.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 246

Romania a inregistrat, pana joi seara, 246 de decese privind pacienti infectati cu coronavirus. Deces 230 Barbat, 83 de ani din judetul Hunedoara. Data debut: 29. Internat in.

AGENTIILE DE PRESA: UNESCO ingrijorata de potentialele amenintari pentru cei mai vulnerabili

Directoarea generala a UNESCO s-a declarat marti ingrijorata de potentialele amenintari pentru drepturile omului, viata privata si standardele etice in aceasta perioada de pandemie, si a cerut responsabilitate colectiva and pentru protejarea celor mai vulnerabili, relateaza AFP.

Slujba de inviere, in biserici fara credinciosi. Banescu: Cei mai multi dintre noi vom aprinde lumanarea de la candela din casa

Slujbele din aceasta perioada, inclusiv cele de Florii si de inviere, vor fi savarsite in biserici, fara credinciosi, a declarat purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Vasile Banescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )