Libnet.ro
UNICEF

20:00

CORONAVIRUS. Mai multi romani au fost amendati in Italia dupa ce au incalcat interdictiile impuse pe fondul crizei de COVID-19 si au participat la slujba de Paste

B1 B1,
CORONAVIRUS. Mai multi romani au fost amendati in Italia dupa ce au incalcat interdictiile impuse pe fondul crizei de COVID-19 si au participat la slujba de Paste

Un grup de romani aflati in Italia au ignorat autoritatile de la Roma cu privire la restictiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus si au fost aspru amendati. Un grup de romani, amendati. continuă pe B1

Medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus, apel la ratiune: Am o mare neliniste cand vad ce se intampla in aceste zile Vreau ca si la anul sa petrecem Pastele impreuna

Medicul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face un apel la ratiune si spune ca are o mare neliniste in suflet cand vede ce se intampla in aceste zile. Multa lume nu stie ca sunt tot mai multi pacienti in stare grava, iar sectiile de terapie intensiva dedicate Covid-19 sunt aproape pline, avertizeaza doctorul.

Romani, amendati in Italia dupa ce au incalcat interdictiile si au participat la slujba de Paste

Un grup de 28 de romani au fost sanctionati in Italia dupa ce au participat duminica la slujba de Paste, intr-o biserica ortodoxa din Trieste, in ciuda restrictiilor drastice ale starii de urgenta care interzic acest lucru, scrie nordest24. it.

Medicul roman care a vindecat cei mai multi pacienti cu COVID-19, avertisment ingrijorator

Medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus lanseaza un avertisment care da fiori reci intregii populatii.

Digisport: Tara cu cei mai multi morti de COVID-19 la milionul de locuitori nu da inapoi in fata epidemiei

In fiecare zi apar vesti proaste din intreaga lume legate de imbolnavirile si decesele cauzate de COVID-19. Spania si Italia sunt in centrul atentiei, dar Belgia este, surprinzator, tara din Europa cu cei mai multi morti la milionul de locuitori!.

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

Mai multi medici de la Spitalul Colentina, confirmati pozitiv

Mai multi medici de la cel mai mare spital suport Covid-19 din tara, Spitalul Colentina, sunt confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

Bautura care poate creste riscul infectarii cu COVID-19. Multi romani abuzeaza de ea in perioada sarbatorilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la un obicei de care multi oameni abuzeaza. Acestia atrag atentia consumului unor bauturi care afecteaza sistemul imunitar si recomanda consumul cu masura. Alcoolul, un factor de risc in infectarea cu COVID-19 Organizatia Mondiala a Sanatatii a Sanatatii contrazice mitul conform caruia alcoolul ar .

Zeci de romani, ascunsi intr-o biserica din Italia pentru a sarbatori Pastele. Politistii i-au prins fredonand cantece religioase

Zeci de romani, stabiliti in localitatea Trieste din ITalia, s-au inchis in biserica impreuna cu doi preoti pentru a sarbatori prima zi de Paste ortodox. Mai multi localnici au vazut manifestarile si au anuntat imediat organele de ordine.

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste.

Digi24: Tara in care politia a ucis mai multi oameni decat coronavirusul de cand a inceput carantina

Nigeria, tara cu o populatie de aproximativ 200 milioane de oameni, a raportat 407 cazuri de pacienti pozitivi cu coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )