Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Mall-urile din Bucuresti si din tara si-au redus programul de functionare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS |Mall-urile din Bucuresti si din tara si-au redus programul de functionare

In contextul actual al epidemiei de coronavirus, reprezentantii NEPI Rockastle si AFI Europe au decis sa reduca programul de functionare a centrelor comerciale pe care le opereaza, in Bucuresti si in alte orase din tara, in urmatoarea perioada, care. continuă pe Wall-Street Ro

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

14 politisti din Bucuresti, izolati la domiciliu si testati pentru coronavirus

14 politisti de la mai multe sectii din Bucuresti au fost izolati la domiciliu si testati pentru coronavirus, dupa ce s-ar fi intalnit cu fostul sef al Politiei Capitalei infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Israel.

Directoarea scolii din Bucuresti in care s-a dat alerta de coronavirus: incercam sa prevenim, iar efectele sa fie minime

Directoarea scolii din Bucuresti, in care invata fiica unei femei diagnosticate cu coronavirus, a alertat autoritatile dupa ce a aflat ca eleva a continuat sa vina la scoala, desi mama ei fusese testata pozitiv pentru COVID 19.

Doi politisti din Bucuresti sunt suspecti de coronavirus

Este alerta in Ministerul de Afaceri Interne, dupa ce doi politisti din Bucuresti au devenit suspecti de coronavirus.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Rectorii a sapte universitati din Bucuresti solicita clarificari cu privire la oportunitatea suspendarii cursurilor fata in fata

Rectorii a sapte universitati publice din Bucuresti solicitaComitetului National pentru Situatii Speciale de Urgentasi Ministerului Educatiei clarificari privind oportunitatea suspendarii.

Cum vede un medic care trateaza pacienti cu coronavirus situatia din Romania: Am luat masuri stricte inaintea celorlalti, nu am ratat startul. Stam bine in comparatie cu alte tari

Romania a luat masuri stricte in incercarea de a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus cumva inaintea celorlalti, nu am ratat startul, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde au fost tratati pana acum cei mai multi dintre pacientii romani infectati cu noul coronavirus.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )