Libnet.ro
UNICEF

15:15

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Antena3 Antena3,
Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Barbat de 47 de ani, din Bucuresti, al 37-lea caz confirmat cu coronavirus

Un barbat de47 de ani, din Bucuresti este al 37-lea caz confirmat cu coronavirus.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Femeie din Bucuresti, infectata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 29 de romani infectati

Medicii au confirmat, in aceasta seara, un nou caz de infectare cu coronavirus. O femeie in varsta de 47 de ani, din Bucuresti a fost confirmata cu COVID-19, iar bilantul a ajuns astfel la 29 de romani infectati.

Nou caz de coronavirus: Un barbat tot din Bucuresti, revenit din Stuttgart. Bilantul a ajuns la 37 de infectari

Inca un caz de coronavirus a fost raportat in Romania, miercuri dupa amiaza. Este vorba despre un barbat de47 de ani, din Bucuresti, care a calatorit la Stuttgart intre 26. El a .

O femeie de 70 de ani din Mures, confirmata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 15 romani infectati

O femeie de 70 de ani, din Mures, este al 15-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS) privind situatia COVID-19.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

OSIM se inchide, dupa ce femeia din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a Oficiului: 29 de persoane, in pericol

Femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus este angajata a OSIM si a fost la serviciu timp de trei zile, a anuntat, luni, Ministerul Economiei. Ea a intrat in contact direct cu 29 de persoane la locul de munca, iar cladirea OSIM a fost dezinfectata de o firma specializata. Activitatea OSIM a fost suspendata pana in 16 martie.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirus in Romania. Al 32-lea caz de infectare, confirmat: Un barbat de 38 de ani din Iasi a adus virusul din Varsovia

Cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a fost in contact cu un caz confirmat in Varsovia. Acesta era in autoizolare din data de 9 martie 2020.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )