Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce s-a intamplat cu cel mai mare site de torrent din Romania: cum pacaleste Filelist sechestrul pus de Justitie

Adevărul Adevărul,
Ce s-a intamplat cu cel mai mare site de torrent din Romania: cum pacaleste Filelist sechestrul pus de Justitie

Cel mai mare site de torrente din Romania, gazda a zeci, poate sute de terrabiti, de filme, jocuri, muzica, programe software si carti piratate, a fost inchis de procurorii inaltei Curti de Casatie si Justitie. La doar cateva zile distanta, el este din nou online, dar pe domeniul . io, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

Cel mai mare avantaj pe care romanii il au in aceasta criza sanitara. Ce au sute de mii de romani, iar occidentalii nu au in cultura lor

Pe multi romani criza medicala i-a prins intr-o pozitie optimista. Pe termen lung, asta le poate da un ajutor nesperat fata de cetatenii altor tari. De o luna si jumatate, Romania e.

Digital Nation incepe inscrierile pentru cel mai mare curs de predare online din Romania

In contextul suspendarii cursurilor din unitatile de invatamant si continuarii parcursului educational in regim online, Digital Nation a lansat programul national Profesor in Online.

Italia: 474 de noi decese anuntate 192 de deces in 24 de ore, dar alte 282 de cazuri din aprilie au fost raportate abia acum Tara e cu zile inainte de relaxare

Italia a anuntat sambata cel mai mare numar de decese in 24 de ore de la 21 aprilie, cu 474 de morti, conform AFP. Din acest toal de decese doar 192 au survenit in ultimele 24 de ore, restul de 282 fiind cazuri de decese din luna aprilie, dar care au fost raportate abia acum. Acest bilant vine cu doua zile inainte de inceperea procesului de redeschidere a tarii.

Concentratia de alcool metilic, de 300 de ori mai mare decat doza letala in spirtul din care au baut cei 10 oameni care au murit la Iasi - legisti

Concentratia de alcool metilic din sticlele cu spirt contrafacut din care au baut cei zece oameni care au murit la Iasi era de 300 de ori mai mare decat doza mortala, spun medicii legisti citati de Mediafax. Luni, sunt exhumate doua persoane care se banuieste ca au murit tot intoxicate dupa ce ar fi baut spirt.

Obezitatea, risc major in cazurile de coronavirus. Medic infectionist: Inflamatia e mult mai mare!

In plina pandemie, obezitatea este unul din factorii majori de risc, in infectia cu coronavirus. 12% dintre cei decedati in Romania aveau multe kilograme in plus, fata de greutatea normala, adica la mai mult de unul din zece, era singura boala asociata.

VIDEO Unde se afla cea mai mare roca din lume. Monolitul are trei kilometri lungime si este un simbol spiritual pentru localnici

Cea mai mare roca din lume este un masivul stancos reprezentat de un monolit cu o vechime de 800 milioane de ani.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Un bebelus de o luna, cel mai tanar pacient cu COVID-19, vindecat si externat astazi

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de o luna, impreuna cu mama lui, s-au vindecat si au fost externati vineri din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

CORONAVIRUS. Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din Sibiu, un bebelus de peste o luna, vindecat si externat din spital

Cel mai tanar pacient cu COVID-19 din judetul Sibiu, un bebelus de doar o luna, s-a vindecat si a fost externat. Alaturi de acesta, pe tot parcursul sederii in spital a fost si mama lui, diagnosticata si ea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )