Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus |Metro CashCarry Romania reaprovizioneaza magazinele de mai multe ori pe zi, dar ar putea intampina dificultati de livrare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus |Metro CashCarry Romania reaprovizioneaza magazinele de mai multe ori pe zi, dar ar putea intampina dificultati de livrare

Metro CashCarry Romania anunta ca reaprovizioneaza de mai multe ori pe zi magazinele cu alimente de baza si produse de curatenie si dezinfectie, dar atrage atentia ca exista posibilitatea de a intampina dificultati de livrare, datorita cererii. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus |Ce masuri fiscale au luat mai multe state ale lumii in incercarea de a salva economia

Situatia creata de catre raspandirea virusului COVID-19 impinge factorii de decizie politica sa anunte masuri pentru combaterea efectelor resimtite la nivel economic. Va prezentam un studiu realizat de catre Allianz si Euler Hermes cu privire la mixul.

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Mai multe magazine din Spania si-au anuntat inchiderea dupa ce a fost decretata starea de alerta(VIDEO)

Mai multe lanturi de magazine au anuntat ca-si vor inchide temporar toate magazinele din zonele afectate de coronavirusul COVID-19, precizeazaEl Mundo. Compania multinationala Inditex, de exemplu, a.

Masurile exceptionale luate de mai multe state europene pentru a limita raspandirea coronavirusului

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca mai multe state europene au adoptat masuri exceptionale pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID-19, cu impact asupra liberei circulatii a persoanelor si a bunurilormarfurilor.

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

RECORD GRIGORESCU Cele mai multe picturi de Grigorescu, intr-o licitatie

Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. Pentru prima data 6 tablouri grigoresciene, unele celebre, se intalnesc in Licitatia de Primavara, cel mai mare eveniment anual al pietei romanesti de arta din primul trimestru.

Coronavirus in lume: Italia a inregistrat un nou record al deceselor in 24 de ore: 368 Bilantul deceselor a depasit pragul de 6.000 pe glob, iar in Europa 2.000 Creste numarul tarilor care declara stare de urgenta

Numarul deceselor la nivelul lumii a depasit, duminica, pragul de 6. 000, in timp ce Spania a inregistrat doar in 24 de ore 2. 000 de cazuri noi de coronavirus si 100 de morti. Numai in Europa, bilantul deceselor provocate de Covid-19 a depasit 2. Mai multe state, printre care Spania si Romania masura va intra in vigoare de luni) au anuntat intrarea in stare de urgenta, masura exceptionala ce permite, printre altele, deblocarea rapida de fonduri guvernamentale pentru gestionarea crizei. Franta, unde vestele galbene au iesit in strada sa isi continue protestele, a anuntat inchiderea cafenelelor, a restaurantelor si cluburilor. Cu toate acestea, alegerile municipale de duminica nu au fost anulate. Marea Britanie ar putea cere persoanelor de peste 70 de ani sa intre in autoizolare pentru 4 luni. Vezi aici date in timp real despre cazurile de coronavirus din lume-----------------------------23. 36: Statul australian Victoria a declarat starea de urgenta pe o perioada de patru saptamani. 06: Volkswagen a anuntat ca inchide fabrica din Bratislava, la putin timp dupa ce prim-ministrul Slovaciei a declarat stare de urgenta in tara. 52: Monaco inchide toate asezamintele neesentiale22. 36: Absenteism record la alegerile locale din Franta22. 17: Cluburile din Cartierul Rosu din Amsterdan se inchid, cozi la marijuana22. 07: La intoarcerea in Turcia, sute de musulmani au fost carantinati, dupa un pelerinaj in Arabia Saudita. Ministrul Sanatatii a declarat ca de luni se vor inchide toate barurile si cluburile de noapte21. 40: Serbia a declarat stare de urgenta, in contextul in care a raportat 46 de cazuri de infectare cu coronavirus si a testat 283. Nu au fost inregistrate decese, dar un pacient se afla in stare grava. 35: Numarul deceselor in Franta a ajuns la 120 Bilantul infectarilor a crescut cu aproape 1. 000 intr-o zi20. 35: Pandemia cu noul coronavirus a ucis peste 2. 000 de oameni in Europa20. 25: Luxemburg inchide barurile si restaurantele20. 20: Slovacia a declarat stare de urgenta si ordona inchiderea tuturor magazinelor in afara de cele pentru mancare.

19 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 158 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns, luni dimineata, la 158 in tara dupa raportarea altor 19 cazuri. Cele 19 persoane depistate au varsta cuprinsa intre 19 si 54 ani si se afla in carantina sau autoizolare. in continuare cele mai multe dintre aceste noi cazuri au calatorit in Italia, 2 dintre ele in Austria si Germania.

Coronavirus ii determina pe politicieni sa-si dea tot mai multe coate

Panica legata de extinderea amenintarii coronavirus a cuprins si clasa politica de pe Dambovita.

Ciolacu propune ca Guvernul sa ia mai multe masuri de sprijin pentru populatie si pentru firmele afectate de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul trebuie sa ia masuri de sprijin financiar pentru firmele afectate de pandemia cu coronavirus, dar si pentru populatie. Ciolacu propune suspendarea platii ratelor bancare pentru trei pana la sase luni, inghetarea pretului la utilitati, rambursarea TVA si a concediilor medicale restante, amanarea platii CAS si CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate de coronavirus.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )