Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

B1 B1,
CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru. continuă pe B1

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Premirul Viktor Orban are controlul deplin asupra mass-mediei nationale. in timp ce televiziunile generaliste, inclusiv RTL Klub, raman cele mai vizionate canale din Ungaria, mass-media pro-guvernamentala domina pe segmentul de stiri, sustinut de publicitatea generoasa de la stat. Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa - cuprinzand posturi TV, ziare, radiouri si situri de stiri, noteaza Bloomberg.

El Pais: Numarul deceselor provocate de coronavirus in Spania ar putea fi cu 60% mai mare decat cel oficial

Numarul deceselor provocate de Covid-19 in Spania ar putea fi cu 60% mai mare decat bilantul oficial de 28. 432 de morti, potrivit unei investigatii publicate duminica de cotidianul El Pais, citeaza Agerpres.

Gruia Stoica a preluat platforma RAFO, unde va dezvolta cel mai mare centru logistic pentru containere si produse petroliere

Compania Roserv Oil, parte a Grupului GRAMPET, a achizitionat platforma industriala a rafinariei RAFO Onesti, in cadrul unei proceduri publice de valorificare, coordonata de Casa de Insolventa Transilvania CITR). Tranzactia de vanzare a activului afost finalizata conform strategiei de valorificare aprobate de creditorii RAFO Onesti, in cadrul procedurii de insolventa, cu obiectivul de a dezvolta cel mai mare centru logistic din Moldova, spun reprezentantii CITR.

EXCLUSIV Noi detalii despre focarul de coronavirus de la uzina Dacia. Prefectura judetului Arges: Saptamana trecuta era vorba despre 60 de persoane depistate pozitiv

EXCLUSIV Focarul de coronavirus izbucnit in cea mai mare fabrica auto din Romania, Dacia-Renault, numara 60 de angajati depistati pozitiv cu COVID-19 in cursul saptamanii trecute, a precizat pentru B1.

Coronavirus in lume: China inregistreaza cel mai mare numar de imbolnaviri din aprilie si pana acum

Numarul total de cazuri de infectii cu noul coronavirus a ajuns luni la 16. 289, din care 10. 052 sunt pacienti vindecati, in timp ce 652. 256 de oameni si-au pierdut viata, potrivit worldometers. info. China a inregistrat luni 61 de noi cazuri de infectii cu coronavirus, cel mai mare numar de cazuri confirmat din aprilie si pana acum. ------------------------21:39 Carantina: Operatorul turistic TUI anuleaza sederile britanicilor in Spania pana pe 9 august21:19 Le Figaro: Covid-19: Romanii, aratati din ce in ce mai mult cu degetul21:01 SUA: Planul de ajutor economic: batalia democratilor si republicanilor pentru banii dati somerilor20:41 Vaccinul Moderna COVID-19 ar putea fi gata de utilizare pana la sfarsitul anului, afirma SUA.

Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Un barbat din Londra a decis sa schimbe modul de purtare al mastii de protectie. Acesta a plecat la plimbare nonsalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerata artera din Londra, complet dezbracat, cu exceptia unei masti faciale care ii acoperea zona intima.

Citu: S-ar putea ca premierul sa decida o crestere a pensiilor mai mare decat cea propusa de Ministerul de Finante

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca ministerul pe care il conduce a propus o crestere a pensiilor, de la 1 septembrie, cu 10%, dar ca premierul ar putea decide un procent mai mare de crestere. Decizia este una politica, afirma Citu.

CEA MAI ACTIVA PIATA DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listarile din China creeaza cate un miliardar in fiecare saptamana

118 companii s-au listat la Shanghai si Shenzhen anul acesta, atragand un total de circa 20 de miliarde de dolari in primul semestru * Cifra este de peste doua ori mai mare comparativ cu cea din semestrul intai al anului 2019, conform datelor Bloomberg Cel putin 24 de investitori au devenit miliardari in primul semestru al anului curent, in China, ca urmare a listarilor numeroase ce au loc pe pietele tarii asiatice, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires, care arata ca printre aceste persoane se numara fosti profesori, contabili si dezvoltatori de software.

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )