Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus: Ministerul de Externe anunta repatrierea a 189 de cetateni romani din Malta, Egipt si Spania

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Ministerul de Externe anunta repatrierea a 189 de cetateni romani din Malta, Egipt si Spania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca miercuri a fost facilitata repatrierea a 100 de cetateni romani 74 din Malta si 26 din Egipt) care au revenit, iar joi dimineata alti 89 de cetateni romani au revenit din Spania, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Coronavirus - Ministerul de Externe: Turistii romani sa revina urgent in tara Pe masura ce tot mai multe state inaspresc restrictiile la frontiera, se reduc solutiile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atrage atentia ca, pe masura ce autoritatile tot mai multor state inaspresc masurile restrictive de tranzit al frontierelor din cauza pandemiei de coronavirus, capacitatea de actiune a autoritatilor romane se reduce in consecinta, afectand substantial posibilitatile de gasire a unor solutii reale pentru revenirea in tara a romanilor din strainatate. MAE reinnoieste apelurile privind evitarea calatoriilor care nu sunt esentiale si ca turistii sau cetatenii romani aflati temporar in strainatate sa revina de urgenta in tara.

MAE repatriaza aproape 200 de romani blocati in strainatate de coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, impreuna cu Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, s-a reusit repatrierea a 189 de cetateni romani blocati de coronavirus in Malta, Egipt sau Spania.

Bogdan Aurescu: Aproape 6.000 de cetateni romani revin in tara in aceasta noapte prin culoarul deschis in Ungaria

Aproape 6. 000 de cetateni romani si 830 de vehicule vor veni in Romania marti noapte, dupa au fost blocati la granita dintre Austria si Ungaria, potrivit ministrului roman de externe, Bogdan.

CORONAVIRUS |MAE anunta repatrierea a 189 de romani din Malta, Egipt si Spania

In contextul epidemiei de coronavirus, multe state europene si-au inchis granitele, iar sute de cetateni romani au ramas blocati la granite, incercand sa ajunga inapoi in tara. in acest sens,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )