Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus: Un ministru filipinez a fost testat pozitiv pentru a doua oara in cinci luni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Un ministru filipinez a fost testat pozitiv pentru a doua oara in cinci luni

Un ministru filipinez a fost testat pozitiv cu coronavirusul pentru a doua oara in cinci luni, au anuntat luni autoritatile din Filipine in timp ce expertii medicali investigheaza daca a fost reinfectat, potrivit RFI. continuă pe Hotnews

Cosmarul trait de un actor de la Teatrul National din Timisoara, testat pozitiv pentru COVID-19. Aduce acuzatii grave: Revoltator, oribil! Zilnic am sunat la DSP si cei de acolo ma directionau catre...

Un actor al Teatrului National din Timisoara a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Dupa o serie de evenimente total neplacute si clipe de cosmar din pricina incetitudinii bolii, Raul.

Kei Nishikori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul japonez Kei Nishikori, aflat in Florida, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si nu va participa la Mastersul 1000 WesternSouthern Open, mutat de la Cincinnati la New York.

Focar de COVID-19 la o firma de conserve din Germania. 263 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat in cursul serii de 14 august ca un numar de 263 de romani, ce lucreaza la o fabrica de conserve din Germaniaau fost testati pozitiv pentru SARS-CoV-2. Dintre.

inca un angajat al TVR a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este al zecelea caz

TVR a transmis ca inca o persoana din Televiziunea Romana a fost testata pozitiv cu coronavirus, acesta fiind al zecelea caz. Datorita programului de lucru, aceasta nu a avut niciun contact la locul de munca. In.

Presedintele CJ Dolj, testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a fost confirmat cu Covid-19, dupa ce directorul de imagine al institutiei a fost testat pozitiv.

Focar de coronavirus pe santierul autostrazii Sebes - Turda. Opt muncitori din patru judete au fost testati pozitiv

Un numar de opt muncitori care lucreaza la autostrada A10 Sebes-Turda, pe santierul lotului 1, au fost depistati pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Nou focar de Covid la un centru de plasament din Prahova: 22 de copii au fost depisatati pozitiv

Un nou focar de COVID-19, al 12-lea activ in judetul Prahova, a fost confirmat, sambata dupa-amiaza, la un centru de plasament din Valenii de Munte, 22 de copii fiind testati pozitiv pentru noul coronavirus pana la acest moment.

Presedintele filipinez, intr-o izolare perpetua pentru a se proteja de COVID-19

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte se afla intr-un regim continuu de izolare pentru a fi ferit de noul coronavirus, a declarat luni purtatorul sau de cuvant, Harry Roque, dupa ce un membru al cabinetului a fost testat pozitiv la COVID-19.

CORONAVIRUS |Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Bihor, diagnosticat cu COVID-19. Sediul institutiei a fost inchis pentru cateva zile

Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Bihor a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut luni de prefectul judetului, Dumitru Tiplea, precizand ca activitatea in.

Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, are coronavirus: Sunt internat in spital. Am si alte boli asociate

Ion Prioteasa PSD), presedintele Consiliului Judetean Dolj, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta a declarat ca are o stare generala buna si nu prezinta niciun simptom. Totusi, griji exista pentru ca ar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )