Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |O nava de marfa, plecata din Italia, va ajunge in portul Galati, miercuri

B1 B1,
CORONAVIRUS |O nava de marfa, plecata din Italia, va ajunge in portul Galati, miercuri

Un vapor de marfaplecat din Italia, este asteptatmiercuri, in portul Galati. Autoritatile galatene spun ca sosirea cargoului nu pune in pericol comunitatea. Vaporul a plecat la sfarsitul. continuă pe B1

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Medicii din Italia, decizie halucinanta. Ce se intampla cu batranii bolnavi de coronavirus

In fata numarului toa mai mare de pacienti infectati cu coronavirus, medicii din Lombardia incep sa se confrunte cu probleme mult mai seiroase decar virusul in sine. in lipsa paturilor insuficiente si a afluxului de pacieni, ei trebuie sa decida cine traieste si cine moare. Situatiile dramatice cu care au ajuns sa se confrunte medicii .

Coronavirus. Moldovenii care vin din Italia si intentioneaza sa tranziteze Romania vor intra obligatoriu in carantina sau autoizolare

In contextul raspandirii infectiei de coronavirus, MAE atentioneaza cetatenii R. Moldova care intentioneaza sa tranziteze Romania venind din Italia, China, Iran si Coreea de Sud despre masurile impuse de autoritatile romane.

Marturia infioratoare a unei romance din Italia. Sub ochii vostri persoana draga se stinge incet

Scene apocaliptice se desfasoara in aceste zile pe strazile oraselor din Italia. Parca pustiul de pe strazi este si mai apasator iar carabinierii sunt tot mai prezenti. Peste un milion de romani sunt acum prinsi, ca intr-o capcana, si nu pot sa se intoarca acasa, in Romania. Unii nu pot ajunge nici la 5 km .

Romanca din Italia, situatie disperata din cauza coronavirus: Ma dau afara din casa. Nu stiu unde sa ma duc

O romanca din Italia, angajata de o familie sa aiba grija de o batrana, a ajuns intr-o situatie disperata din cauza epidemiei de coronavirus si a lansat un apel disperat pe Facebook, dupa ce familia a anuntat ca o va da afara din casa.

Coronavirus. Romania suspenda cursele auto spre si din Italia

Circulatia transportului rutier de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale in trafic international, pentru toate cursele efectuate de catre operatorii de transport din Romania spre Italia si din Italia spre Romania, se suspenda incepand cu data de 10 martie.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

Suspiciune de coronavirus la Brasov. Este vorba de o femeie intoarsa din Italia, cu simptome specifice infectiei

O femeie recent intoarsa din Italia a fost transportata cu izoletala Spitalul de Boli Infectioase Brasov cu simptome specifice infectiei cu coronavirus. Este prima suspiciune la nivel de judet.

Coronavirus: Ungaria decreteaza stare de pericol: nu mai pot intra in tara cetateni care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor

Guvernul de la Budapesta a instituit starea de pericol pe intreg teritoriul Ungariei din cauza coronavirusului, interzicand intrarea in tara a celor care vin din Italia, China, Iran sau Coreea de Sud, cu exceptia maghiarilor, transmite MTI.

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )