Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Antena3 Antena3,
Zeci de mii de romani veniti din Italia in ultimele doua saptamani. Date oficiale prezentate de Politia de Frontiera

Zeci de mii de romani s-au intors in Romania din Italia in ultimele doua saptamani, a transmis seful Politiei de frontiera, chestorul Ioan Buda, intr-o conferinta de presa de la MAI. continuă pe Antena3

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit in Oradea. Toti pasagerii vor fi pusi in carantina

Un autocar plin cu romani veniti din Italia a fost oprit in Oradea, la scurt timp dupa ce a ajuns in tara, in contextul situatiei provocate de coronavirus.

CORONAVIRUS |Romani veniti din Italia, bagati in carantina in vama Giurgiu

Un autocar cu romani care a plecat luni din Italia cu directia Romania a ajuns marti la Vama Giurgiu. Cei 21 de oameni, inclusiv soferul, au fost plasati in carantina, potrivit prefectului de Giurgiu, Aneta.

Un autocar cu 30 de romani veniti din Italia a trecut granita pe la Giurgiu. Oamenii au fost plasati in carantina

Un autocar cu 30 de romani, venit din Italia, a trecut, marti, granita de la Giurgiu. Cei 28 de pasagerii si cei doi soferi au fost plasati in carantina.

Autocar plin cu romani veniti din Italia, oprit la vama. Pasagerii au fost bagati in carantina

Un autocar plin cu romani, venit din Italia, a fost oprit la vama, conform autoritatilor de la frontiera din Bulgaria.

CORONAVIRUS |Noi precizari despre romanii veniti, luni, cu autocarul, din Italia Autoritatile au fost alertate de presa

UPDATE: Grupul de comunicare strategica face noi precizari cu privire la romanii care au intrat, luni, in tara, prin Vama Bors, cu un autocar venit din Italia. Desi, initial, s-a anuntat ca acestia ar fi veni.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Seful Politiei de Frontiera: Peste 40.000 de persoane venite din Italia au intrat in Romania in ultimele trei saptamani (VIDEO)

Peste 40. 000 de oameni veniti din Italia au intrat in Romana din 23 februarie pana in prezent, a anuntat seful Politiei de Frontiera, chestorul Ioan Buda. Din 23 februarie, un numar 40. 612 persoane,.

Politia a deschis 19 dosare penale romanilor veniti din Italia care au declarat fals de unde veneau

Seful Politiei Romane anunta ca au fost intocmite 19 dosare penale privind infractiuni de zadarnicir.

Scandal la un centru de carantina din Arad: Zeci de romani veniti din Italia au incercat sa plece acasa. A fost nevoie de interventia politiei

La un centru de carantina din Arad a fost nevoie de interventia politistilor, dupa ce peste 20 de oameni au cerut insistent sa fie lasati acasa. Situatia s-a calmat doar dupa interventia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )