Libnet.ro
UNICEF

12:15

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Daca unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge si la starea de urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Daca unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge si la starea de urgenta

Ministrul Sanatatii a avertizat ca Romania ar putea reveni la starea de urgenta, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, subliniind totodata ca o parte din vina o avem cu to. continuă pe B1

Digi 24: Avertismentul lui Nelu Tataru: Daca unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge si la starea de urgenta!

Ministrul Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur: Romania ar putea ajunge in situatia disperata care, acum cateva luni, se inregistra in Italia sau Spania.

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta .

Cate cazuri noi de infectare sunt, de fapt, in Romania. Nelu Tataru, reactia care schimba tot

Intr-un comunicat dat astazi publcitatii de Grupul de Comnicare Strategica se anuntau 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la testele pentru noul coronavirus. La intlnirea cu presa, in schimb, ministrul Nelu Tataru nu a confirmat si nici infirmat aceasta informatie, ceea ce pune sub semnul intrebarii raportul GCS. Cate cazuri noi de infectare .

Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani dificile Pacientii infectati mai pot fi externati doar cu acordul medicului curant

In Romania urmeaza doua saptamani dificile pentru a putea reimpune masurile de izolare, internare, carantina, dupa intrarea in vigoare, incepand de astazi, a noii legi a carantinei si izolarii, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, pacientii infectati nu vor mai putea fi externati din spital decit cu acordul medicului curant, dupa ce in ultimele saptamani, peste 4. 000 de pacienti infectati cu coronavirus s-au externat la cerere, pe fondul vidului legislativ.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru: in Bucuresti sunt in total 1.221 de paturi pentru pacientii COVID

221 de paturi este capacitatea totala de primire a pacientilor COVID in spitalele din Bucuresti in acest moment, insa numarul de paturi alocate bolnavilor infectati cu noul coronavirus ar putea creste in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Romania are o capacitate maxima de 27.000 - 28.000 de teste pe zi

Romania are o capacitate maxima de 27. 000 de teste pe zi, insa nu putem spune ca realizam acest numar de teste, tine foarte mult de personalul care lucreaza pe acel aparat, de manualitatea lui, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Romania a depasit in premiera pragul de 300 de pacienti COVID in Terapie Intensiva. Nelu Tataru: Pragul rosu va fi cand vom avea 2.000 de cazuri in ATI

Romania va atinge pragul rosu in momentul in care va avea 2. 000 de pacienti COVID in Terapie Intensiva, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care numarul pacientilor infectati cu SARS-CoV2 internati in sectiile ATI din Romania a depasit, in premiera de la debutul epidemiei, pragul de 300.

Nelu Tataru ii raspunde lui Mihai Gadea: cand vom ajunge la acea stare de urgenta!

Nelu Tataru a intervenit printr-o convorbire telefonica in emisiunea Sinteza Zilei de joi, unde a vorbit despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri de coronavirus din ultima vreme.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )