Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani dificile Pacientii infectati mai pot fi externati doar cu acordul medicului curant

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani dificile Pacientii infectati mai pot fi externati doar cu acordul medicului curant

In Romania urmeaza doua saptamani dificile pentru a putea reimpune masurile de izolare, internare, carantina, dupa intrarea in vigoare, incepand de astazi, a noii legi a carantinei si izolarii, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, pacientii infectati nu vor mai putea fi externati din spital decit cu acordul medicului curant, dupa ce in ultimele saptamani, peste 4. 000 de pacienti infectati cu coronavirus s-au externat la cerere, pe fondul vidului legislativ. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii nu crede ca numarul infectiilor noi cu Covid-19 va scadea in urmatoarele zile si.

Ministrul Sanatatii a inspectat un nou spital modular pe dianfara, la Iasi. Nelu Tataru: Vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca urmeaza doua saptamani grele si a cerut atat populatiei civile, cat si agentilor economici sa respecte masurile de distantare. Ministrul a facut declaratiile la Iasi, acolo unde s-a dus sa viziteze noul spital modular construit de Consiliul Judetean CJ), insa autoritatile locale l-au lasat sa astepte la poarta.

Nelu Tataru, previziune sumbra: Vom avea doua saptamani grele. Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea cazurilor COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia, marti, ca ne asteapta doua saptamani grele din punct de vedere al cazurilor de coronavirus, explicand ca suntem intr-un moment de crestere progresiva.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, in contextul cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus, ca Romania se afla intr-un moment dificil, iar urmatoarele doua saptamani vor fi.

NELU TATARU: Cand am putut decide si am putut trata asa cum consideram noi, am avut o evolutie favorabila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca, atata timp cat autoritatile au fost lasate sa ia masurile pe care le-au considerat de cuviinta, evolutia pandemiei a fost favorabila. Tataru afirma ca suntem intr-un moment destul de dificil, vom avea doua saptamani destul de grele, pe care, insa, cu sprijinul poplatiei si al agentilor economici, crede ca le putem gestiona.

Nelu Tataru: O sa avem o crestere progresiva a cazurilor de coronavirus Mesaj pentru negationisti: Sa-i respecte macar pe semenii lor daca nu se respecta pe ei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, pentru B1 TV, ca in urmatoarele doua saptamani vom asista la o crestere progresiva a numarului de noi infectari cu coronavirus, dar vom vedea si zone.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom avea nevoie de detasari pentru a acoperi necesarul de personal medical din sectiile de terapie intensiva

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca va fi nevoie de detasari de personal medical fie ele voluntare sau nu in perioada urmatoare, pentru a acoperi necesarul din sectiile de terapie.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom ajunge si la 1.000 de cazuri noi pe zi, dar situatia se va ameliora cu noua lege privind carantina si izolarea

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, sustine ca vom avea o crestere progresiva in urmatoarele 14 zile si vom ajunge si la 1. 000 de cazuri confirmate de COVID-19 pe zi. Cu toate acestea,.

Nelu Tataru: Orice spital poate solicita fonduri europene pentru a face sectii exterioare pentru COVID - spitale modulare noi sau pentru a amenaja un corp pavilionar pe care il are separat

Orice spital din tara poate solicita sa fie declarat spital suport COVID si poate primi fonduri europene pentru a amenaja sectii exterioare pentru pacientii infectati cu coronavirus - adica pentru a construi spitale modulare in curte sau pentru a amenaja in acest sens un corp pavilionar pe care il are separat si pe care il poate transforma in spital COVID - a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru HotNews. ro. Practic, solutia propusa de ministrul Sanatatii ar face ca spitalele sa nu mai fie inchise pentru pacientii non-COVID, iar problema crizei de locuri ar fi si ea rezolvata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )