Libnet.ro
UNICEF

10:00

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

B1 B1,
CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despreun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 7noi cazuri de. continuă pe B1

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despareun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 8noi cazuri.

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Trei noi cazuri de coronavirus in Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Bilantul a ajuns la 28 de romani infectati

Trei noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, in aceasta seara, in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. Astfel, bilantul a ajuns la 28 de romani infectati.

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticatei in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Opt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Bucuresti. Un copil de trei ani si o femeie insarcinata, printre bolnavi

Autoritatile au anuntat, in aceasta dupa-amiaza, opt noi cazuri de infectare cu coronavirus in Bucuresti, iar printre bolnavi se numara un copil de numai trei ani, dar si o femeie insarcinata.

11 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in Bucuresti

ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Opt noi cazuri de coronavirus in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate marti in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )