Libnet.ro
UNICEF

19:00

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Hotnews Hotnews,
 UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica. continuă pe Hotnews

UPDATE inca 7 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 24

Inca 7 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 24, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despareun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 8noi cazuri.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despreun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 7noi cazuri de.

UPDATE Patru noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul infectatilor a ajuns la 29 de persoane

Patru noi cazuri de infectare cucoronavirusau fost confirmate, in aceasta seara, in Bucuresti si in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. in Capitala este vorba despre o femeie de 47 de ani. Ceilalti trei ar fi intrat in aceasta dimineata in tara. Astfel, bilantul a ajuns la 29 de romani infectati. Din acestia sapte au fost declarati vindecati.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in.

Noi detalii despre cele 8 cazuri de coronavirus din Bucuresti - Ilfov. Printre cei diagnosticati, un copil de 3 ani

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, marti dupa-amiaza, noi detalii despre cele opt cazuri de coronavirus din zona Bucuresti-Ilfov. Printre cei diagnoticati cu COVID-19 se numara si un copil de 3.

Opt noi cazuri de coronavirus in Bucuresti

Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate marti in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare .

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

11 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in Bucuresti

ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

12 noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate in tara

ACTUALIZARE - Cazul numarul 29 de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, marti seara, in Bucuresti. --- * ACTUALIZARE - inca 3 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate marti seara. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 28 de cazuri. --- Opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marti, in Bucuresti, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )