Libnet.ro
UNICEF

06:30

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania - inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17

Inca doua cazuri de coronavirus - o femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti - au fost confirmate luni seara in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 17, au anuntat autoritatile.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

Alerta in Romania. inca doua persoane, confirmate cu coronavirus

Inca doua persoane au fost confirmate cu coronavirus in Romania. Numarul victimelor a crescutla 17.

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures.

Coronavirus in Romania. inca un pacient a fost declarat vindecat. Este vorba de o tanara care va fi externata in aceasta seara

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), pana duminica seara. Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate si externate.

inca 4 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Romania intra in scenariul doi, cu 29 de pacienti infectati

UPDATE: Autoritatile au anuntat, marti seara, un al patrulea caz de coronavirus. Astfel, numarul total al imbolnavirilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 29. De data aceasta, este vorba despre o femeie.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 17 27 de persoane in carantina, alte 11.198 izolate acasa De la ora 12.00 s-a inchis traficul aerian spre si dinspre Italia

Pana la acest moment, in Romania au fost confirmate 17 cazuri de imbolnavire cu coronavirus - in Bucuresti si in 9 judete, fiind vorba despre persoane venite din Italia sau care au intrat in contact cu acestia. Cinci dintre pacienti s-au vindecat si sunt in continuare spitalizati 10 oameni. Sunt in carantina 27 de persoane, iar alti 11. 198 sunt izolati acasa. De la ora 12. 00 s-au suspendat toate cursele aeriene catre si dinspre Italia. De asemenea, cetatenii romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre. De la ora 16. 00 are loc noua reuniune a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, unde cel mai probabil se va decide inchiderea scolilor. --------------22:20 Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti21. 46 Ministrul de Interne: Institutiile publice si private sa ia in calcul ca angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde se poate20. 42 Cursele regulate rutiere si feroviare efectuate de operatorii de transport catre si din Italia sunt suspendate incepand de marti, 10 martie, pana pe 31 martie19. 57 Scolile si gradinitele se inchid in perioada 11-22 martie19. 51inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despareun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 8noi cazuri.

CORONAVIRUS: 8 noi cazuri in Bucuresti. Bilantul ajunge la 25 de pacienti contaminati

UPDATE: inca un caz a fost confirmat in Bucuresti. Este vorba despreun cetatean care a calatorit in Israel. Grupul de Comunicare Strategica anunta, marti, ca exista 7noi cazuri de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )