Libnet.ro
UNICEF

20:45

ISMB: 17 unitati de invatamant din Capitala au trecut la scenariul rosu. Alte 12 au adoptat scenariul galben

B1 B1,
ISMB: 17 unitati de invatamant din Capitala au trecut la scenariul rosu. Alte 12 au adoptat scenariul galben

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a aprobat vineri, aplicarea scenariului rosu pentru 17 unitati de invatamantdin Capitala si acelui galben pentru alte 12. continuă pe B1

Care sunt cele 17 unitati de invatamant din Capitala care au cerut sa treaca in scenariul rosu

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) s-a intrunit vineri in sedinta, de la ora 13. 00, pentru a discuta si aproba schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. CMBSU a apropat solicitarea ca 17 unitati de invatamant din Bucuresti sa treaca in scenariul rosu, iar 12 in cel galben, au declarat surse ale institutiei,.

MINISTERUL EDUCATIEI: 394 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3

Un numar de 394 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, care presupune participarea tuturor elevilor la activitatilectii online, informeaza, vineri, Ministerul Educatiei si Cercetarii, conform Agerpres.

Noi cazuri de COVID in 7 unitati de invatamant din Sectorul 4

Sapte unitati de invatamant din Sectorul 4 au inregistrat noi cazuri de infectare cu COVID-19, dupa .

17 scoli din Bucuresti trec in scenariul rosu din cauza unor cazuri de COVID-19 Lista unitatilor de invatamant unde cursurile vor fi exclusiv online

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis vineri schimbarea scenariului de functionare pentru mai multe scoli din Capitala. Astfel, 17 unitati de invatamant din Capitala - intre care colegiile Tudor Vianu, Spiru Haret, Mihai Viteazul - trec in scenariul rosu - cursuri exclusiv online - dupa ce au fost inregistrate cazuri de imbolnavire.

Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, unde preda ministrul Educatiei, Monica Anisie, intra in scenariul rosu

Liceul unde este diriginte si profesoara minsitrul Monica Anisie va intra, incepand de joi, in scenariul rosu din cauza cazurilor de coronavirus depistate in unitatea de invatamant. Colegiul National .

DE ASTAZI Restaurantele si barurile din Capitala - inchise la interior

Au fost inchise si teatrele si cinematografele din Bucuresti Toate restaurantele, cafenelele si barurile din Capitala sunt inchise la interior, incepand de astazi, dupa cum a decis, aseara, Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta. Acesta a hotarat si inchiderea saloanelor pentru evenimente, precum si a teatrelor si cinematografelor din Bucuresti, conform anuntului facut de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. Acesta a precizat ca restaurantele si cafenelele din interiorul hotelurilor si altor unitati de cazare pot functiona pentru clientii cazati in acestea.

CMBSU ar putea decide, miercuri, inchiderea salilor de jocuri de noroc din Capitala. Ar putea fi redusa si raza din jurul scolilor in care este obligatorie masca de protectie

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta se reuneste, miercuri, pentru a lua o decizie cu privire la inciderea salilor de jocuri de noroc din Capitala. O alta propunere se refera la reducerea razei din.

Sedinta de urgenta a CNSU Bucuresti! Se ia in calcul inchiderea tuturor scolilor din Capitala

O sedinta de ultim moment a Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti va avea loc in scurt timp. Sedinta a fost stabilita dupa ce a fost trimisa catre Prefectura o adresa din partea Inspectoratului Scolar.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )