Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Vanderlei Luxemburgo, fost selectioner al Braziliei si actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta.

Prefectul de Cluj, testat pozitiv cu coronavirus. Si familia lui s-a infectat

Coronavirusul a lovit din plin si la Cluj. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca a fost testat pozitiv de coronavirus. Si familia, inclusiv baietelul de 9 luni, s-a infectat.

Coronavirus in lume: Peste 200.000 de decese in Europa Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv cu COVID-19 Orasul Melbourne, plasat din nou in carantina, peste 5 milioane de persoane in izolare la domiciliu

Pandemia cauzata de coronavirus a ucis peste 200. 000 de persoane in Europa, doua treimi dintre decese fiind inregistrate in Regatul Unit, Italia, Franta si Spania. Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv cu coronavirusul. Statele Unite au depasit, marti, pragul de 3 milioane de imbolnaviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters. info. Peste cinci milioane de persoane au primit marti ordin de la autoritatile locale de a ramane in izolare la domiciliu la Melbourne, al doilea cel mai mare oras al Australiei. 44 Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19.

Virusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Arbitru din Liga 1, testat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Un arbitru de Liga 1 a fost testat pozitiv.

MAE: 99 de romani au fost testati pozitiv de coronavirus in Austria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca 99 de cetateni romani au fost confirmati cu coronavirus in orasul austriac Linz. Niciuna dintre persoanele infectate nu a fost spitalizata si nu s-au primit solicitari de asistenta consulara, scrie News. ro.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Reactia lui Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. A fost obligat de o instanta sa poarte masca

JairBolsonaro 65 de ani), presedintele Braziliei, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta se afla intr-o stare de sanatate stabila, izolat de domiciliu. Aveam temperatura 38 de grade, dar.

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de el intr-un mesaj televizat. Toata lumea stia ca va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost pozitiv, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a facut luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )