Libnet.ro
UNICEF

17:15

CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare cu COVID-19 in Uzbekistan

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare cu COVID-19 in Uzbekistan

Uzbekistanul a anuntat, duminica, primul caz de contaminare cu noul coronavirus. Pacientul contaminat este un barbat care a revenit recent din Franta, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare locala in Cuba

Un prim cetatean cubanez a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta nu este primul caz de contaminare din Cuba, alti trei turisti italieni fiind depistati pozitiv la testul pentru COVID-19, insa este primul.

China a mintit! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019

Conform jurnalistilor de la South China Morning Post, primul caz decoronavirusa fost inregistrat in China pe 17 noiembrie 2019, adica acum patru luni si nu in luna decembrie cand s-a anuntat initial. Guvernul a ascuns, insa, tot, admitand, abia la inceputul lui 2020 ca exista o epidemie, timp in care virusul se propagase puternic.

Primul caz de coronavirus la un jucator din La Liga. Care e starea acestuia

Duminica a fost raportat si primul caz de imbolnavire cu coronavirus la un jucator din prima liga spaniola.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Primul caz de imbolnavire cu COVID-19 a fost confirmat in judetul Ialomita. Cine este pacienta

Primul caz de imbolnavire cu coronavirus a fost confirmat duminica seara, 15 martie, in judetul Ialomita. Este vorba despre o tanara, in varsta de 28 de ani, intoarsa recent din Italia.

Ce inseamna cuvantul carantina. Cand s-a inregistrat primul caz cunoscut din istorie

Cuvantul carantina este folosit des in epidemii, el prezinta perioada de incubatie al unui anumit tip de virus. Cand s-a nascut cuvantul si care a fost prima epidemia care a adus nasterea acestuia? Ce inseamna cuvantul carantina? Primul caz de carantina a fost inregistrat in secolul XIV, cand in Venetia s-a impus o regula pentru .

Primul caz de reinfectare cu coronavirus in Japonia. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, ghid turistic

Japonia raporteaza primul sau caz in care o persoana a fost reinfectata cu coronavirus, dupa ce fusese declarata vindecata, potrivit Reuters. Potrivit autoritatilor japoneze, este vorba despre o femeie care.

Primul caz de coronavirus in fotbalul spaniol! Un jucator al Valenciei e infectat

Ezequiel Garay, fundasul argentinian al echipei Valencia, este primul fotbalist din campionatul Span.

Primul caz de coronavirus a instaurat panica intr-un judet din vestul tarii. Sute de persoane suna zilnic la Directia de Sanatate Publica

Descoperirea primului caz de coronavirus in Resita a instaurat panica in judetul Caras-Severin, iar telefoanele suna neincetat.

Salvamontistii anunta ca au intervenit la primul caz de transport al unui suspect de coronavirus, de la Cabana Diham

Salvamontistii au intervenit pentru transportul primei persoane suspectate de infectare cu coronavirus. Echipa Salvamont Brasov a transportat un pacient de la Cabana Diham pana la ambulanta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2342 seconds )