Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero. continuă pe Hotnews

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

Primul caz de coronavirus a instaurat panica intr-un judet din vestul tarii. Sute de persoane suna zilnic la Directia de Sanatate Publica

Descoperirea primului caz de coronavirus in Resita a instaurat panica in judetul Caras-Severin, iar telefoanele suna neincetat.

A fost demisa sefa DSP Timis, cea care s-a facut de ras dupa primul caz de coronavirus din Timisoara

Cornelia Malac, directorul Directiei de Sanatate Publica Timis, a fost schimbata din functie, marti, 10 martie, in urma unei decizii venite de la Ministerul Sanatatii.

Epidemia din China s-a linistit: Foxconn a anuntat ca-si reia activitatea de productie

Epidemia de Coronavirus din China s-a ponderat semnificativ in ultimele zile, iar numarul infim de bolnavi noi a motiv Foxconn sa-si reia activitatea de productie. Foxconn este cel mai mare.

CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare locala in Cuba

Un prim cetatean cubanez a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta nu este primul caz de contaminare din Cuba, alti trei turisti italieni fiind depistati pozitiv la testul pentru COVID-19, insa este primul.

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Incredibil! Cum arata PLAMANII unei tinere din China infectata cu CORONAVIRUS. Medicii au facut PUBLICA RADIOGRAFIA. Virusul actioneaza RAPID (FOTO)

Medicii din China i-au facut o radiografie la plamani unei tinere de 33 de ani, infectata cu coronavirus. Iata cum au ajuns sa arate plamanii ei dupa infectarea cu COVID-19. in cele doua.

Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

A fost confirmat un nou caz de imbolnavire cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba de un barbat in varsta de 42 ani, confirmat laIasi. Acesta s-a intors din Venetia pe 2 martie, a.

VIDEO Primul caz de imbolnavire cu Covid-19 din Buzau inchide Colegiul National B.P. Hasdeu

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, convocat luni seara, au decis suspendarea cursurilor in Colegiul National B. Hasdeu incepand cu data de 10 martie 2020, dupa primul caz de infectare cu noul virus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )