Libnet.ro
UNICEF

07:30

CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare locala in Cuba

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primul caz de contaminare locala in Cuba

Un prim cetatean cubanez a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta nu este primul caz de contaminare din Cuba, alti trei turisti italieni fiind depistati pozitiv la testul pentru COVID-19, insa este primul. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Primul caz confirmat in judetul Ilfov - o femeie de 31 de ani din Popesti Leordeni

Unul dintre cei 29 de romani infectati cu noul coronavirus este o persoana din orasul ilfovean Popesti Leordeni. Potrivit unui anunt facut de Prefectura Ilfov, este vorba de o femeie in varsta de 31.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

VIDEO Primul caz de imbolnavire cu Covid-19 din Buzau inchide Colegiul National B.P. Hasdeu

Membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, convocat luni seara, au decis suspendarea cursurilor in Colegiul National B. Hasdeu incepand cu data de 10 martie 2020, dupa primul caz de infectare cu noul virus.

CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

Alegeria anunta primul deces din cauza coronaviruslui. Pe teritoriul tarii din nordul Africii sunt 24 de cazuri confirmate in acest moment. A mai fost un cetatean italian confirmat in luna februarie, dar s-a.

Primul caz de reinfectare cu coronavirus in Japonia. Este vorba despre o femeie de 40 de ani, ghid turistic

Japonia raporteaza primul sau caz in care o persoana a fost reinfectata cu coronavirus, dupa ce fusese declarata vindecata, potrivit Reuters. Potrivit autoritatilor japoneze, este vorba despre o femeie care.

Primul caz de coronavirus a instaurat panica intr-un judet din vestul tarii. Sute de persoane suna zilnic la Directia de Sanatate Publica

Descoperirea primului caz de coronavirus in Resita a instaurat panica in judetul Caras-Severin, iar telefoanele suna neincetat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )