Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |PRIMUL JUDET din tara care SUSPENDA slujbele religioase

B1 B1,
CORONAVIRUS |PRIMUL JUDET din tara care SUSPENDA slujbele religioase

In contextul actual, in care noul virus COVID-19 se extinde cu repeziciune pe teritoriul Romaniei, prefectul de Maramures, Nicolae Silviu Ungur, a decis suspendarea slujbelor din biserici, indiferent de. continuă pe B1

Primul judet din Romania care interzice slujbele in biserici, inclusiv inmormantarea si botezu

Prefectul Nicolae Ungur, din Maramures, a hotarat sa interzica toate slujbele din biserici, indiferent de cult.

Primul judet din Romania care interzice slujbele in biserici, inclusiv inmormantarea si botezul

Prefectul Nicolae Ungur, din Maramures, a hotarat sa interzica toate slujbele din biserici, indiferent de cult.

Ce pedeapsa risca fostul politist din Capitala care a imbolnavit 6 oameni cu coronavirus si a inchis trei institutii publice

Pacientul 16, cel care a imbolnavit cel putin 6 oameni cu COVID - 19 dupa ce s-a imbolnavit si a mers la Spitalul MAI unde a ascuns ca a fost plecat din tara, are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Coronavirus Medicii italieni din prima linie, confruntati cu decizia dificila de a alege pe cine salveaza

In Lombardia, regiunea bogata din nordul Italiei aflata in centrul epidemiei de coronavirus din tara, deficitul de paturi de spital si de materiale medicale ii pun pe medici in fata unor alegeri din ce in ce mai dificile, noteaza marti Politico, citat de Agerpres.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Efectele raspandirii coronavirus: Si Teatrul National din Bucuresti isi va suspenda activitatea pana pe 22 martie

Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi va suspenda spectacolele din perioada urmatoare in urma interdictiilor cauzate de COVID-19, transmite conducerea institutiei. Ca urmare, spectacolele aflate in repertoriile celor sase sali pana pe 22 martie se vor reprograma pentru date ulterioare.

Coronavirus: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie

Consiliul de Administratie al Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca a decis, marti, suspendarea cursurilor in perioada 11 22 martie, ca masura de preventie in cazul epidemiei cu coronavirus, relateaza Mediafax.

Coronavirus in Romania: Primul spital care anunta ca elibereaza un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti a decis sa elibereze un etaj intreg pentru pacientii cu coronavirus, dupa ce a pregatit deja 57 de paturi pentru acestia, intr-un alt pavilion, a declarat luni medicul Emilian Ioan Imbri, managerul spitalului, pentru HotNews. ro.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )