Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coronavirus: Primul mall care se inchide - Baneasa Shopping City

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Primul mall care se inchide - Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City a anuntat ca isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie pentru a-si proteja atat clientii si retailerii, cat si angajatii, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

De cand se inchide Baneasa Shopping City. Pana cand este suspendata activitatea

In actualul context multe din marile magazine au anuntat ca isi inchid portile pe o perioada de, cel putin, 30 de zile de la momentul instaurarii Starii de Urgenta. Astfel ca, marea majoritate a magazinelor de tip Mall isi vor inchide, sau si-au inchis deja portile, singurele locatii deschise in interiorul acestora fiind farmaciile, sediile .

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, ca masura de preventie. E primul mall din Romania care ia o astfel de hotarare

Baneasa Shopping City a anuntat ca-si suspenda activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, pentru a proteja clientii, angajatii si, de altfel, toata comunitatea, de raspandirea noului coronavirus. Este.

Baneasa Shopping City se inchide in perioada 23 martie - 16 aprilie

Centrul comercial Baneasa Shopping City isi va intrerupe activitatea in perioada 23 martie - 16 apri.

IN PERIOADA 23 MARTIE - 16 APRILIE: Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii

Baneasa Shopping City a anuntay, astazi, intreruperea activitatii pentru a-si proteja atat clientii si retailerii precum si angajatii de raspandirea noului coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie

Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii comerciale pentru a proteja comunitatea, clientii, retailerii precum si angajatii de raspandirea COVID-19.

Primul mall care isi inchide activitatea

Un cunoscut centru comercial din Capitala a anuntat vineri ca isi va intrerupe complet activitatea pentru o anumita perioada de timp, pentru a putea proteja atat clientii, cat si pe angajati.

Baneasa Mall se inchide intre 23 martie 16 aprilie, raman deschise Carrefour si farmaciile

Baneasa Shopping City a anuntat suspendarea temporara a activitatii comerciale pentru a proteja comunitatea, clientii, retailerii precum si angajatii de raspandirea Covid-19, insa exceptie de la aceasta masura fac hypermarketul Carrefour si farmaciile.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Coronavirus: Uniunea Europeana isi inchide frontierele pentru 30 de zile

Tarile membre ale Uniunii Europene au decis in unanimitate, marti, interzicerea, timp de 30 de zile, a intrarii persoanelor din afara blocului comunitar, pentru a limita raspandirea pandemiei de coronavirus, a anuntat cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )