Libnet.ro
UNICEF

16:30

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie

Antena3 Antena3,
Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie

Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii comerciale pentru a proteja comunitatea, clientii, retailerii precum si angajatii de raspandirea COVID-19. continuă pe Antena3

Baneasa Shopping City isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, ca masura de preventie. E primul mall din Romania care ia o astfel de hotarare

Baneasa Shopping City a anuntat ca-si suspenda activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie, pentru a proteja clientii, angajatii si, de altfel, toata comunitatea, de raspandirea noului coronavirus. Este.

Baneasa Shopping City se inchide in perioada 23 martie - 16 aprilie

Centrul comercial Baneasa Shopping City isi va intrerupe activitatea in perioada 23 martie - 16 apri.

Coronavirus: Primul mall care se inchide - Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City a anuntat ca isi intrerupe activitatea in perioada 23 martie 16 aprilie pentru a-si proteja atat clientii si retailerii, cat si angajatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

De cand se inchide Baneasa Shopping City. Pana cand este suspendata activitatea

In actualul context multe din marile magazine au anuntat ca isi inchid portile pe o perioada de, cel putin, 30 de zile de la momentul instaurarii Starii de Urgenta. Astfel ca, marea majoritate a magazinelor de tip Mall isi vor inchide, sau si-au inchis deja portile, singurele locatii deschise in interiorul acestora fiind farmaciile, sediile .

IN PERIOADA 23 MARTIE - 16 APRILIE: Baneasa Shopping City anunta suspendarea temporara a activitatii

Baneasa Shopping City a anuntay, astazi, intreruperea activitatii pentru a-si proteja atat clientii si retailerii precum si angajatii de raspandirea noului coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Athenee Palace Hilton isi suspenda activitatea, pentru prima oara in cei 106 ani de la deschidere

Athenee Palace Hilton isi suspenda activitatea incepand din 23 martie, pe toata perioada starii de urgenta, fiind pentru prima data cand este luata o astfel de masura in cei 106 ani de la inaugurare, anunta Grupul Ana Hotels, detinut de omul de afaceri George Copos.

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

DUPA UZINA FORD DE LA CRAIOVA Dacia Renault si fabrica Pirelli din Slatina isi suspenda activitatea

Doua companii din industria automotive din tara noastra isi suspenda activitatea in perioada starii de urgenta instituita de presedintele Klaus Iohannis pentru combatarea eficienta a epidemiei Covid-19: Dacia Renaul si Pirelli.

Spitalul Filantropia isi reduce activitatea

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia isi reduce activitatea medicala, in contextul .

Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitala isi reduce activitatea - consultatiile din ambulatoriu au fost anulate

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Filantropia din Capitala anunta ca isi reduce activitatea, in contextul pandemiei de coronavirus, astfel ca au fost anulate consultatiile din ambulatoriu, fiind prioritare doar cazurile care reprezinta o urgenta medicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )