Libnet.ro
UNICEF

20:30

CORONAVIRUS |Proteste in mai multe state americane in plina pandemie de COVID-19: Oamenii cer ridicarea masurilor de restrictie si repornirea economiei (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Proteste in mai multe state americane in plina pandemie de COVID-19: Oamenii cer ridicarea masurilor de restrictie si repornirea economiei (VIDEO)

Mii de oameni au inceput sa protesteze in mai multe state americane fata de restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. ingrijorati de pierderea locurilor de munca, de faptul ca. continuă pe B1

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Razvan Burleanu, la cel mai fericit moment al vietii in plina pandemie: Tatal sau l-a dat de gol

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a avut ce sarbatori, in aceasta perioada, chiar daca se afla in izolare, departe de familie.

Angajat la casa de marcat, in plina pandemie de coronavirus: Traiesc cu teama ca orice client poate fi infectat

In plina pandemie de coronavirus, casierii scaneaza kilometri de produse si interactioneaza cu mii de clienti zilnic. Ca masuri de protejare a lor, patronii au instalat ecrane transparente intre casieri si clienti, dar riscul contaminarii ramane.

Atac cibernetic asupra spitalelor din Cehia, in plina pandemie de COVID-19. Cehii vor putea bea bere la terese incepand din 25 mai

Mai multe spitale cehe au informat recent ca au fost tinta unor tentative de atacuri cibernetice la care au reusit sa reziste. Situatia este acum calma, am inregistrat incidente punctuale care au fost dejucate, a declarat vineri ministrul ceh al sanatatii Adam Vojtech.

Violenta extrema in Sacele: Mai multe persoane s-au luat la bataie in plina strada (VIDEO)

Tot mai multe incidente violente au fost semnalate in ultimele zile, intre fortele de ordine si cetateni, in ciuda faptului ca Romania se afla in stare de urgenta iar Ordonantele Militare impun mai multe re.

VIDEO Lupta impotriva COVID-19: Mai multe vedete din fotbal au adus un omagiu personalului sanitar, pe site-ul FIFA

Federatia internationala de fotbal FIFA) a publicat sambata un videoclip pe retelele de socializare, in care mai multe vedete ale sportului rege aduc un omagiu personalului sanitar aflat in prima linie a luptei impotriva pandemiei de coronavirus, informeaza Agerpres. Acest adversar invizibil a bulversat vietile noastre, afirma Pele pe site-ul FIFA. insa, datorita curajului si devotamentului tuturor profesionistilor din sanatate, vom iesi mai puternici din aceasta criza. Va multumesc tuturor, din toata inima mea, a mai spus Regele.

Conflict intre mai multe persoane in sectorul 5; politistii au folosit armamentul din dotare

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale SAS) au intervenit duminica seara pentru aplanarea unui conflict intre mai multe persoane desfasurat in sectorul 5, fiind folosit si armamentul din dotare, fara a fi inregistrate insa persoane ranite, a informat Politia Capitalei, potrivit Agerpres. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost imobilizate si vor fi conduse la audieri.

Conflict intre mai multe persoane, in Sectorul 5, fortele de interventie folosind armamentul din dotare Mai multe persoane, duse la audieri VIDEO

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale au intervenit, duminica seara, pentru a aplana un confict izbucnit in Sectorul 5 al Capitalei, intre mai multe persoane. in timpul interventiei, a fost folosit armamentul din dotare, fara a exista persoane ranite, iar mai multi dintre cei implicati sunt dusi la audieri.

Wizz Air prelungeste perioada in care mai multe zboruri sunt suspendate

Wizz Air a anuntat ca prelungeste perioada in care mai multe zboruri din Romania sunt suspendate, a anuntat compania, enumerand destinatiile.

Scandal intre mai multe persoane la Sacele. Au intervenit politistii si jandarmii VIDEO

Politistii si jandarmii din Brasov au intervenit, duminica, in municipiul Sacele, unde s-a iscat un conflict intre mai multe persoane. Oamenii legii fac cercetari pentru a vedea de la ce a pornit scandalul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )