Libnet.ro
UNICEF

12:16

Razvan Burleanu, la cel mai fericit moment al vietii in plina pandemie: Tatal sau l-a dat de gol

Adevărul Adevărul,
Razvan Burleanu, la cel mai fericit moment al vietii in plina pandemie: Tatal sau l-a dat de gol

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a avut ce sarbatori, in aceasta perioada, chiar daca se afla in izolare, departe de familie. continuă pe Adevărul

Focus: invierea este cel mai important moment al calendarului religios

Invierea este cel mai important moment al calendarului religios si punctul fundamental pe care se sprijina credinta crestina, arata Mediafax. invierea concentreaza sperantele si nazuinta umana spre depasirea limitelor si situatiilor care par de neinvins. De la istoria crucificarii, la interpretarile oferite de religie si la paracticile pastrate in traditii, invierea schimba perspectivele interactiunii umane obisnuite.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Cel mai bun boxer, gata sa moara in lupta cu coronavirus: Manny Pacquiao, declaratii socante

Considerat unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile, Manny Pacquiao a facut niste declaratii socante in urma cu cateva zile, referitoare la lupta cu coronavirus. Nu mi-e frica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )