Libnet.ro
UNICEF

18:45

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Playtech Playtech,
A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat . continuă pe Playtech

Simona Halep, vestea zilei. Ce se intampla cu ea in aceste zile

Simona Halep, vestea zilei. Ce se intampla cu sportiva noastra in aceasta perioada. Presa din Franta a dat mai multe detalii. Ce se intampla cu Simona Halep in aceste zile Presa franceza scrie ca Simona Halep este una dintre marile beneficiare ale anularii turneelor de tenis cel putin pana in luna iunie. Ziaristii de la .

Simona Halep reactioneaza dupa anularea turneului de la Wimbledon

Castigatoare in 2019 la Wimbledon, Simona Halep a reactionat cu un mesaj dupa ce organizatorii au anulat editia din acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum profita Simona Halep de intreruperea sezonului din tenis

Circuitul WTA este momentan suspendat pe fondul crizei de coronavirus, iar Simona Halep profita din plin de pauza competitionala.

Cine a profitat de pe urma amanarii sau a anularii turneelor din WTA - Simona Halep, pe lista scurta

Jurnalistii francezi de la BeIN Sports au intocmit o lista a jucatoarelor care ar fi avut de profitat de pe urma amanarii sau a anularii turneelor de tenis din aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus. Pe lista scurta se afla si Simona Halep, in special daca facem referire la competitiile Premier Mandatory de la Indian Wells si Miami.

VIDEO Ministrul Culturii, despre Simona Halep si clipul despre pandemie: Este o fiinta deschisa si a abordat problema cu simplitate, fara fite

Guvernul a facut un clip de constientizare a opiniei publice despre importanta respectarii regulilor de igiena si de distantare sociala. in inregistrare apar persoane publice, politicieni, sportivi. Suntem doar niste oameni. Nu am trecut prin asa ceva niciodata si nu ne dorim sa mai avem asa ceva vreodata, este parte din mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alaturi de montajul video.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )