Libnet.ro
UNICEF

20:00

Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Creste numarul de cazuri si decese din cauza coronavirus

Raed Arafat a confirmat faptul ca numarul cazurilor de infectari cu coronavirus va creste in perioada urmatoare. De asemenea, acest lucru este valabil si in cazul deceselor. continuă pe Antena3

Alte 3 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 68. Printre pacienti, o femeie internata tot la Suceava

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost intregistrate in Romania marti, iar bilantul a ajuns astfel la 68. Unul dintre pacienti - o femeie de 73 de ani - era internata tot la Suceava. Luni seara, au fost raportate decesele a 13 pacienti internati la Spitalul din Suceava si care au murit in perioada 22-29 martie, autoritatile sustinand ca au fost raportate cu intarziere pentru ca rezultatele testelor ar fi sosit abia in 30 martie. Reamintim ca municipiul Suceava si 8 comune din judet au intrat in carantina, avand 28 % din cazurile de imbolnavire cu coronavirus raportate la nivel national, mai exact 593 din 2.

inca 11 decese din cauza coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 133

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor decedate a ajuns la 133.

in SUA creste numarul celor decedati din cauza Covid 19. Peste 884 de morti in ultimele 24 de ore

Noul coronavirus a ucis un numar record de 884 de persoane in Statele Unite in ultimele 24 de ore, potrivit bilantului prezentat miercuri seara de Universitatea Johns Hopkins, noteaza AFP. Aceasta crestere rapida ridica la 5. 119 de decese bilantul total in intreaga tara de la declansarea pandemiei.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

Raed Arafat, despre epidemia de COVID-19 din Romania: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu mai putem sa le controlam

Raed Arafat secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a declarat ca populatia trebuie fie partenerul autoritatilor, respectand masurile impuse de acestea in contextul combaterii raspandirii epidemiei.

Raed Arafat: Daca populatia nu aplica masurile, riscul este sa apara focare pe care nu putem sa le controlam,urmand a se impune noi restrictii

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca principalul partener al autoritatilor este populatia, iar daca oamenii nu respecta masurile impuse se va ajunge la focare ce nu mai pot fi controlate, urmand a se impune noi restrictii. Secretarul de stat a refuzat sa faca o estimare a numarului de cazuri pe care-l va inregistra Romania, dar a precizat ca, din pacate, numarul de cazuri si de decese va creste.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

Raed Arafat: Daca populatia nu intelege masurile, riscul e sa apara focare pe care nu le putem controla

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca daca populatia nu intelege masurile luate de autoritati, riscul e sa apara focare pe care nu le poate controla.

Raed Arafat: Suntem departe de masura carantinei in Capitala

Raed Arafat a anuntat ca Bucurestiul este departe de masura carantinei. Mai mult decat atat, conform acestuia aceasta situatie nici nu a fost luata in calcul.

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului Bilantul a ajuns la 122

Alte patru decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 122. Este vorba despre trei femei si un barbat din Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )