Libnet.ro
UNICEF

23:01

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania. inca un pacient a fost declarat vindecat. Este vorba de o tanara care va fi externata in aceasta seara

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), pana duminica seara. Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate si externate.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

O femeie de 70 de ani din Mures, confirmata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 15 romani infectati

O femeie de 70 de ani, din Mures, este al 15-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS) privind situatia COVID-19.

Doua cazuri de coronavirus confirmate duminica: o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie din Mures, de 70 de ani. Numarul total de pacienti: 15

Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate duminica. Este vorba de o bucuresteanca de 42 de ani si o femeie de 70 de ani din Mures. Numarul pacientilor cu diagnostic de COVID-19 ajunge astfel la 15.

Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

Autoritatile au anuntat, duminica, al 14-lea caz de coronavirus din Romania, la o femeie din Bucures.

Al 15-lea caz de coronavirus in Romania. O femeie simptomatica de 70 de ani, din Mures, ce revenise recent din Italia

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica,al 15-lea caz de infectie cu coronavirus depistat la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din judetul Mures. Ea se.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: 15 cazuri de imbolnavire confirmate in Bucuresti si in 8 judete. Masuri fara precedent anuntate de autoritati pentru a limita extinderea virusului

Bilantul imbolnavirilor in Romania a ajuns la 15, patru cazuri de infectare fiind anuntate sambata, cand a fost confirmat si primul pacient bolnav in Capitala. Ultimele doua cazuri au fost confirmate duminica, fiind vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti si despre o femeie de 70 de ani din Mures. Tot duminica, autoritatile au anuntat masuri fara precedent pentru a limita raspandirea bolii, una dintre acestea fiind interzicerea evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti. 23 O noua suspiciune de coronavirus: o studenta intoarsa din Italia, preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. 50 Reuniune la Guvern pe tema coronavirusului20. 30 Primarul Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale20. 15 Povestea pacientei din R. Moldova confirmata cu coronavirus: Premierul o numeste iresponsabila pentru ca a fugit din carantina Familia acesteia spune ca dupa externare a fost concediata19. 56 Vasile Banescu BOR): Biserica nu intra in carantina; coronavirusul nu se ia prin rugaciune19. 34 Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura online.

Coronavirus in Romania. Autoritatile iau in calcul limitarea curselor aeriene din cauza COVID-19

Cursele aeriene din Romania ar putea fi limitate din cauza raspandirii coronavirusului, anuntul fiind facut de Nelu Tatar, secretar de stat in ministerul Sanatatii, in urma raspandirii virusului in Italia.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

Singura femeie din cursa pentru Casa Alba renunta la scrutinul prezidential

Senatoarea Elizabeth Warren a decis sa se retraga din cursa pentru desemnarea candidatului Partidulu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )