Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de teste facute intr-o zi Numarul deceselor a ajuns la 400

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de teste facute intr-o zi Numarul deceselor a ajuns la 400

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri dimineata in Romania, numarul mortilor ajungand astfel la 400. Ultimele opt persoane decedate au varste intre 54 si 82 de ani si, cu exceptia uneia, sufereau si de alte boli. --------- 12:59 Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns in Romania la 8. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Analiza: Romania, in topul 10 al tarilor cu riscul cel mai mare de extindere a infectiilor cu COVID-19

Romania se afla pe locul zece in lume in randul tarilor cu riscul cel mai mare de extindere a pandemiei de COVID-19, potrivit unei analize realizate de Deep Knowledge Group, un consortiu de organizatii.

in plina pandemie de COVID-19, Donald Trump a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. SUA este cel mai mare donator, cu o contributie anuala de 400 milioane de dolari in 2019

Donald Trump, presedintele SUA, a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) din cauza manierei in care a gestionat criza coronavirus, si a reactionat virulent la criticile fata de raspunsul ad.

in plina pandemie de COVID-19, Donald Trump a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. SUA este cel mai mare donator, cu o contributie anuala de 400 milioane de dolari in 2019

Donald Trump, presedintele SUA, a oprit finantarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) din cauza manierei in care a gestionat criza provocata de coronavirus, si a reactionat virulent la criticile fata de.

Initiativa laudabila a unui student pentru cel mai mare spital din Oltenia. Astfel de oameni ne dau putere sa mergem mai departe

Tanarul a vrut sa fie alaturi de cadrele medicale din Craiova, care in aceste zile lupta sa tina situatia sub control la cel mai mare spital din Oltenia. Toti ar trebui sa intelegem ca oamenii in alb sunt cei mai importanti, ca ei trebuie obligatoriu protejati.

INTERACTIV Coronavirus: Romania vs. Europa. Graficul cazurilor comparativ cu tarile europene imbolnavirile si decesele raportate la 100.000 de locuitori PLUS: Cate teste a facut fiecare tara europeana

Dupa 48 de zile de la primul caz confirmat de coronavirus, Romania se afla mult mai jos pe graficul imbolnavirilor decat se regaseau majoritatea tarilor vest-europene in acelasi moment. Acelasi lucru e valabil si in cazul deceselor confirmate. in acelasi timp, Ungaria si Bulgaria, tari vecine Romaniei, se afla la randul lor mult mai jos pe toate graficele. Vezi in text cum se compara situatia din Romania fata de tarile UE in ceea ce priveste infectarile si decesele, dar si situatiile calculate la 100. 000 de locuitori. PLUS: Cat testeaza fiecare tara din Europa.

Coronavirus in Italia. Cel mai scazut numar de noi cazuri. 2500 de persoane s-au vindecat

Buletinul anuntat vineri de Protectia Civila arata o scadere a numarului persoanelor internate, cu 1. 231 mai putine in comparatie cu ziua precedenta, si o crestere a numarului celor care sunt izolati acasa, ceea ce indica faptul ca sunt mai putine cazuri grave in randul persoanelor diagnosticate pozitiv in prezent.

Gheorghe Flutur sfideaza carantina in cel mai mare focar COVID-19 din tara

Desi protocolul elaborat de Ministerul Sanatatii prevede ca, orice pacient confirmat, vindecat si apoi externat, asemeni sefului Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, trebuie se stea acasa inca 14 zile dupa ce a fost externat din spital, presedintele CJ Suceava se lauda ca s-a intors la lucru.

CORONAVIRUS |Suedia a inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultima saptamana, in timp ce barurile raman deschise

Suedia a inregistrat joio noua cresterealarmanaa numarului de cazuri de coronavirus, in timp ce masurile de siguranta luate de guvern sunt aproape inexistente: barurile sunt inca deschise.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 16 aprilie

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, la fel si cazurile de decese si de vindecari. Suceava e cel mai mare punct de acum pe harta Romaniei in ceea ce priveste numarul de cazuri confirmate si al deceselor pacientilor cu COVID-19, la mare distanta de Bucuresti. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi - 17 aprilie

Romania a trecut de 8. 000 de cazuri confirmate de coronavirus si de pragul de 400 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare la Suceava, cu circa 2. 000 de cazuri confirmate si cu orasul si comunele din jur in carantina totala. Vezi o monitorizare independenta in format interactiv cu mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta cu ultimele informatii oficiale, pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara, inclusiv decesele si vindecarile pe fiecare judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )