Libnet.ro
UNICEF

14:15

CORONAVIRUS |Suedia a inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultima saptamana, in timp ce barurile raman deschise

B1 B1,
CORONAVIRUS |Suedia a inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultima saptamana, in timp ce barurile raman deschise

Suedia a inregistrat joio noua cresterealarmanaa numarului de cazuri de coronavirus, in timp ce masurile de siguranta luate de guvern sunt aproape inexistente: barurile sunt inca deschise. continuă pe B1

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Cele mai mici preturi din Romania: benzina, motorina si produse de la Auchan, Kaufland si alte magazine

Monitorul Preturilor a venit ca o solutie pentru clienti sa vada unde-s cele mai ieftine produse. Poti alege zona, orasul, dar si benzinarii. Acum, Consiliul Concurentei anunta cateva.

China a raportat cele mai multe cazuri zilnice de coronavirus din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani, informeaza Reuters.

COVID-19: China a raportat cele mai multe cazuri zilnice din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani.

China are tot mai multe cazuri in ultima vreme : cat de posibil e un al doilea val de infectii

China a inregistrat cele mai multe cazuri din ultimele sase saptamani, iar acest lucru ar putea fi indicatorul unui al doilea val de imbolnaviri, spun unii experti. Autoritatile chineze au.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

Piata de PC-uri a avut unul dintre cele mai slabe trimestre din istorie

Vanzarile de PC-uri pe plan mondial au scazut cu 10% pe fondul problemelor de productie cauzate de pandemia de coronavirus in China, arata datele IDC si Gartner. Chiar daca cerere a fost, ea nu a putut fi egalata de oferta din piata, fiind probleme logistice dupa ce fabricile si-au suspendat productia un timp.

Mai multe cluburi din Premier League doresc scurtarea sezonului

Noua dintre cele 20 de cluburi ale Premier League s-au exprimat in favoarea ideii de scurtare a actualului sezon competitional.

Cele mai profitabile filme din toate timpurile

Cele mai profitabile 10 filme din toate timpurile au fiecare macar un miliard de dolari castigat din vanzarile de bilete, la nivel mondial,.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )