Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus in Romania. Cele 10 persoane internate in urma infectiei cu virusul COVID-19 au o stare generala de sanatate buna

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Cele 10 persoane internate in urma infectiei cu virusul COVID-19 au o stare generala de sanatate buna

Cele zece persoane care au coronavirus si sunt internate in spitale au o stare generala de sanatate buna, a anuntat luni Grupul de comunicare strategica. Totodata, pacientii in varsta si care au boli cronice sunt monitorizati indeaproape, a mai adaugat surs citata. continuă pe Adevărul

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

Gabriela Firea: Cele sase persoane venite de pe vazul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina, au plecat acasa

Gabriela Firea a spus vineri seara ca cele sase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au fost nevoite sa stea in carantina din cauza coronavirusului in locatia stabilita de Primaria Capitalei, au plecat acasa.

BREAKING Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile centrale spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Suspiciune de Coronavirus la Guvern. Surse: Doua persoane ar putea fi infectate. Ce masuri s-au luat

Doua persoane din Guvern sunt suspecte de Coronavirus. Una dintre ele e angajata intr-o directie din Executiv si a intrat in contact direct cu femeia de 42 de ani din Capitala confirmata ieri cu Coronavirus. A doua persoana din Guvern cu suspiciuni de boala e bucatareasa la Palatul Victoria, insa, in acest caz, e vorba de contact indirect. Fiul bucataresei e coleg de serviciu cu aceeasi femeie de 42 de ani depistata ieri pozitiv.

GCS: S-au vindecat 5 dintre cele 14 persoane diagnosticate cu coronavirus pe teritoriul Romaniei

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate, pana duminica, 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), dintre aceste cinci au fost declarate vindecate si externate, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Alerta in Romania. inca doua persoane, confirmate cu coronavirus

Inca doua persoane au fost confirmate cu coronavirus in Romania. Numarul victimelor a crescutla 17.

Coronavirus in Romania. Autoritatile iau in calcul limitarea curselor aeriene din cauza COVID-19

Cursele aeriene din Romania ar putea fi limitate din cauza raspandirii coronavirusului, anuntul fiind facut de Nelu Tatar, secretar de stat in ministerul Sanatatii, in urma raspandirii virusului in Italia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )