Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Alerta in Romania. inca doua persoane, confirmate cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Alerta in Romania. inca doua persoane, confirmate cu coronavirus

Inca doua persoane au fost confirmate cu coronavirus in Romania. Numarul victimelor a crescutla 17. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania - inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17

Inca doua cazuri de coronavirus - o femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti - au fost confirmate luni seara in Romania, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 17, au anuntat autoritatile.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al cazurilor deCOVID-19 depistate in tara noastra.

inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania

ACTUALIZARE - Femeia din Buzau confirmata cu coronavirus, izolata intr-un container la Spitalul Judetean pana la sosirea izoletei. Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate luni, in tara noastra, bilantul ajungand astfel la 17 persoane infectate, cinci fiind deja externate.

inca doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania: doua fete de 15 si 16 ani

Au fost confirmate alte doua cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus COVID-19), numarul cazurilor ajungand astfel la 11. Un caz priveste o tanara de 15 ani din Timisoara, care studiaza in aceeasi unitate de invatamant cu ceilalti.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in.

Doua persoane care nu au respectat masura izolarii la domiciliu, amendate cu cate 10.000 de lei

Doua persoane din judetul Vrancea, care nu au respectat regulile privind izolarea la domiciliu dupa ce au venit din zone cu circulatie intensa a coronavirusului, au fost amendate cu cate 10. 000 de lei fiecare,.

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al.

Coronavirus in Romania. inca un pacient a fost declarat vindecat. Este vorba de o tanara care va fi externata in aceasta seara

Pe teritoriul Romaniei au fost inregistrate 14 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 coronavirus), pana duminica seara. Dintre aceste cazuri, 5 persoane au fost declarate vindecate si externate.

Coronavirusul afecteaza Parlamentul francez: doua cazuri confirmate si unul suspect. Un deputat este in stare grava. Avertismentul lui Emmanuel Macron

Adunarea Nationala franceza nu a fost crutata de coronavirus, dupa spitalizarea unui deputat, un nou semn al unei epidemii de-acum considerata severa peste masura, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2891 seconds )