Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Un nou numar record de infectari cu noul coronavirus. 614 romani au fost testati pozitiv in ultimele 24 de ore

Alte 614 infectari cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore, dupa ce miercuri, Romania a inregistrat 555 de cazuri. Cu datele raportate joi, au fost confirmate 30. 789 de cazuri de Covid-19 in Romania. continuă pe Adevărul

Numar record de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. Spitalele raman fara paturi libere si fara medici

Alte 15 cadre medicale de la Spitalul de Urgenta din Galati au fost diagnosticate cu COVID-19. Patru sectii ale unitatii medicale au fost inchise si nu se mai primesc decat cazurile de urgenta.

COVID-19 isi continua asaltul in Romania. Alte 250 de infectari cu noul coronavirus, raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul a ajuns la 29.223

Autoritatile sanitare au descoperit, in ultimele 24 de ore, 250 de noi cazuri de imbolnavire de COVID-19, numarul total al celor infectati ajungand la 29. 223, se arata intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica GCS). Astfel, Romania se indreapta rapid spre pragul psihologic de 30. 000 de infectari.

Numar record de infectari! Pragul de 30.000 de imbolnaviri a fost depasit - 555 cazuri numai in ultimele 24 de ore

Pana astazi, 8 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 30. 175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22. 284 au fost externate, dintre care 20. 799 de pacienti vindecati si 1. 485 de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare.

CORONAVIRUS |Numar record de decese in Iran: 221 de morti raportati intr-o singura zi

Iranul raporteaza un nou numar record de decese de o singura zi inregistrate la persiane infactate cu noul coronavirus, respectiv 221, pe fondul cresterii cazurilor in ultimele saptamani. Din pacate, in.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

Autoritatile din Buzau raporteaza un numar record de pacienti diagnosticati cu Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica raporteaza un numar record de imbolnaviri in judetul Buzau, bilantul indicand 727 cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore, la Buzau au fost confirmate 45 de cazuri noi.

Creste numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau

Dupa doua zile de relativa acalmie, creste din nou numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 9 cazuri noi de COVID-19.

Experti din 32 de tari avertizeaza OMS ca noul coronavirus poate fi raspandit si de sistemele de ventilatie din cladiri

Noul coronavirus poate circula prin aer in spatiile inchise - mai exact este poate fi preluat de sistemele de ventilatie sau de climatizare - si ii poate contamina pe cei care nu sunt protejati, avertizeaza un grup de 239 de experti care au semnat o scrisoare catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie New York Times.

Un angajat al Televiziunii nationale a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Un angajat al Televiziunii Romane a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus Covid-19, a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )